A. Rus 32.
K. Kroupa 89. (p.)
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

12.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři červené a pět gólů


Branky


32. A. Rus , 89. K. Kroupa (p.) - 22. T. Okleštěk , 64. R. Elšík , 76. M. Blanař
0

Emočně zbytečně vypjaté utkání sledovali fanoušci, kteří přišli na hanácké derby mezi naším týmem a Hanáckou Slavií z Kroměříže. V utkání byly uděleny hned tři červené karty, devět žlutých, proti tomu padlo pět branek. Za domácí se prosadil hlavičkou Aleš Rus a z penalty Karel Kroupa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První střelecký pokus patřil Silnému, první tutovka ovšem Hapalovi. Ten dostal dlouhý míč za obranu, jenže si tváří v tvář Kofroňovi balón příliš předkopl a ten se tak stal lehkou brankářovou kořistí. Zastřeloval se také Fládr, první střela šla nad branku, další z přímého kopu musel Kofroň vytěsnit nad břevno.

Po dvaceti minutách si po Zapletalově faulu postavil skoro u postranní čáry míč Okleštěk, a zatímco všichni včetně brankáře Jíchy očekávali centr, on zatočil míč přímo do branky. Jenže už o deset minut později bylo vyrovnáno. Centr zprava Kofroň při vzdušném souboji nepolapil a Rus chytrou hlavičkou přeloboval kroměřížského brankáře.

Jícha se pak zapotil při střele Cupáka, který byl v souboji o míč na hranici šestnáctky důraznější než Zapletal. Do dvou příležitostí se koncem první půle dostával Hapal, jenže chybělo zakončení. Jeho přihrávku na Kroupu srazil podle mínění domácích jeden ze soupeřů rukou, rozhodčí ale zůstal v klidu.

To už se nedá říci o Pančochářově zastavení pronikajícího soupeře na půlící čáře, které sudí ohodnotil druhou žlutou kartou. Z následující strkanice vyplynula červená i pro Kováře, který naprosto nepochopitelně srazil na zem Hapala.

Druhý poločas o deseti na každé straně začali aktivněji hosté, Cupákova střela po rohu olízla břevno Jíchovy branky. Silného brejk ještě nevyšel, jenže pak prokázal Elšík důraz před brankářem a slávisté téměř zadarmo vedli.

Rus se po rohu na zadní tyči podruhé neprosadil. Hostům se otevřel prostor pro brejky, které mohl využít Silný. Zatímco ten prováhal zasunutí do prázdné branky, Blanař zvýšil na rozdíl dvou branek. Naše enormní snaha o srovnání stavu vyústila pouze ve faul Hlocha na střídajícího Šteigla, po němž Kroupa proměnil penaltu. Přišla ovšem příliš pozdě.

zdroj: www.1skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu


1.SK Prostějov
Oldřich Machala - trenér Prostějova: Ve čtvrté minutě jsme šli sami na bránu, podobné nájezdy byly dva, které bychom měli normálně vyřešit gólem. Při přípravě jsem hráče upozorňoval, abychom se vyvarovali vytváření standardních situací. A kolik jsme jich dnes udělali? Čtyřicet? To je katastrofa! První gól, hrubá chyba, druhý gól, hrubá chyba, to se pak těžko hraje proti zkušenému soupeři. Ten toho využije. Ve středu pole jsme hráli taky špatně, odskakoval nám balón při prvním doteku, jediný záložník nezahrál svůj standard. S takovými chybami se nedá vyhrát zápas, a to mě mrzí. Po oboustranném vyloučení jsme museli sestavu do druhého poločasu přeskládat, pak už neměla ty parametry, které by měla mít.

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Ivo Světlík trenér Kroměříže: Máme dva hráče z Prostějova u nás v Kroměříži, takže o motivaci bylo postaráno z obou stran. Utkání se divákům muselo líbit. Mrzí mě množství červených a žlutých karet a také zbytečných emocí. Tohle do fotbalu nepatří. Jsem spokojen, že jsme utkání dotáhli do vítězného konce a v tabulce se dotáhli na svého soupeře. S morálkou týmu spokojen nejsem, máme dva vyloučené, dva zraněné a netuším, s kým budeme hrát příště. Kovářovo chování je pro mě zásadní zklamání a určitě bude i z naší strany nějaký postih. Hra v deseti byla pro nás příznivější, měli jsme více prostoru pro Silného, brejky jsme nevyužili, až dvě hodně nenápadné situace. Vítězství si cením.



Sestavy


1.SK Prostějov
F. Jícha [-] - A. Rus [-] , M. Sus [-] , A. Schuster [-] , L. Machýnek [-] , M. Sečkář [-] (46. L. Petržela [-] ) - M. Zapletal [-] (60. J. Šteigl [-] ) , Z. Fládr [-] , J. Pančochář [-] - K. Kroupa [-] , L. Hapal [-] (73. V. Petrović [-] )

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Jeleček [-] , D. Krhut [-] , R. Budín [-] , T. Matoušek [-] , P. Hloch [-] - T. Okleštěk [-] (90. O. Zavadil [-] ) , R. Elšík [-] (66. M. Blanař [-] ) , M. Cupák [-] - M. Kovář [-] , J. Silný [-] (90. D. Šmerda [-] )

ŽK: 21. M. Zapletal , 23. J. Pančochář , 42. A. Rus , 78. A. Schuster , 88. K. Kroupa - 23. P. Hloch , 87. T. Matoušek . ČK: 44. J. Pančochář - 44. M. Kovář , 89. P. Hloch .
Hráči zápasu: T. Okleštěk .
Počet diváků: 360. Rozhodčí: ČERNÝ Josef - PÁRAL Roman, KADLEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.