Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

13.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Brod nezvládl koncovku a veze debakl


Branky


0

Až poslední minuty rozhodly o tom, že si domů Uherský Brod poveze čtyři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v páté minutě domácí překonali hostujícího brankáře, ale za něj na posledn chvíli zakročil ve skluzu jeden z obránců a skóre tak zůstalo 0:0. V 19. minutě dostal Přerovský mí za obranu soupeře, ale svým zakončením netrefil bránu. Ve 33. minutě našel Hruboš přihrávkou z pravé strany na penaltovém puntíku Mančíka, který sám před brankářem v obrovské příležitosti trestuhodně přestřelil. A domácí za dvě minuty trestali. Na centr z rohového kopu si naskočil Jan Krejčí a hlavičkou nedal brankáři šanci. Vyškov tak šel do kabin s jednobrankovým náskokem v zádech.

 

V 54. minutě stáhl jeden z domácích hráčů ve vápně některého z útočníků a Uherský Brod mohl srovnat z penalty. Michal Vrága sice poslal brankáře Klimeše na druhou stranu, ale jeho přízemní střela trefila pouze tyč a následně šli domácí do brejku, ale vynikající Červinka podržel svůj tým. V 56. minutě se ještě dostal hostující Dolina za beky domácích, ale bránu netrefil. Michal Vrága po neproměněné penaltě dostal míč do sítě v 58. minutě, ale míč doťukl do brány z ofsajdu a tak se stal asi největším smolařem utkání. V 75. minutě dal Vyškov důležitý druhý gól. Na pravé straně měl dostatek času na centr Novotný a našel na přední tyči hlavu Matochy a ten uklidil míč na přední tyč do sítě. V 82. minutě bylo definitivně rozhodnuto. Tentokrát přišla přihrávka do vápna po zemi z levé strany a střídající Božovič míč doklepl do prázdné brány. Definitivní podobu výsledku dali domácí dvě minuty před koncem, se po centru z pravé strany trefil Jeřábek.

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: S výsledkem jsme spokojeni, s hrou už tolik ne. Hlavně ve druhém poločase jsme dělali v defenzivě hrozně moc chyb, to se musí zlepšit.




Sestavy


MFK Vyškov
J. Klimeš [-] - D. Němeček [-] , J. Rapouch [-] (64. V. Novotný [-] ) - F. Studený [-] (87. D. Hodinář [-] ) , M. Jeřábek [-] , L. Lahodný [-] , M. Matocha [-] , D. Přerovský [-] (75. A. Božović [-] ) , L. Bennett [-] - J. Koudelka [-] - J. Krejčí [-]

ČSK Uherský Brod
M. Červinka [-] - R. Holík [-] (86. M. Pavelka [-] ) , L. Nevařil [-] , M. Vrága [-] - M. Mančík [-] (70. V. Gettler [-] ) , B. Šálek [-] , R. David [-] , D. Sklenář [-] - V. Dolina [-] , F. Hruboš [-] , J. Michalec [-] (80. M. Pochylý [-] )

ŽK: 55. J. Koudelka , 61. L. Lahodný , 79. F. Studený .
Hráči zápasu: J. Klimeš .
Počet diváků: 183. Rozhodčí: Denev Alex - NOVÁČEK Ivo, ČERNÝ Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.