P. Dolejš 27. (p.)
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 10:15

13.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj lídrů soutěže zvládl lépe Prostějov


Branky


27. P. Dolejš (p.) - 15. J. Šteigl , 73. K. Kroupa
0

Utkání začalo s patnáctiminutovým zpožděním, jednak kvůli pozdnímu příjezdu hlavního rozhodčího, jednak z důvodu posuzování regulérnosti hrací plochy a regulérnosti povětrnostních podmínek. I když byli zástupci obou klubů pro odložení utkání, hlavní rozhodčí spolu se delegátem nejdříve rozhodnutí posunuli a následně rozhodli, že se utkání sehraje. Zde došlo i k první výměně názoru mezi hlavním pořadatelem, trenérem domácích a trojici rozhodčích a delegátem...

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžký terén hezký fotbal nedovolil

Na výhrady zástupců domácího klubu, že dojde k poškození hrací plochy a že jsou hlášeny poryvy větru, které k regulérnosti podmínek nepovedou, hlavní sudí dle domácího celku odkázal slovy: "Každý máme svůj business," a delegát to okomentoval slovy k trenéru domácích: "Hrát se bude kvůli vám, pane Smejkale."

 

Utkání moc pohlednou kopanou nepřineslo, těžký terén znesnadňoval kombinační hru a dlouhé nákopy a centry často díky větru nenašly své adresáty. Ve 3. min centr Fládra posunul Kroupa hlavou před bránu, kde míč odkopl do bezpečí Pavel Mezlík. Ve 4. min přímý kop Fládra z 25 metrů odvrátil Patrik Mucha. V 6. min hledal Petr Dolejš před bránou Pavla Simra, Jícha míč skokem pod nohy zachytil.

 

V 8. min hledal Radim Šuta nabíhajícího Petra Dolejše, míč s pomocí větru doletěl do náruče Jíchy. V 9. min odcentroval míč do vápna Robin Demeter, stoper hostů míč jen zastavil, nikdo z domácích se k němu však nedostal. Ve 13. min roh Fládra vyrazil do bezpečí Rosťa Kruba. V 15. min se za půlkou uvolnil přes Šimáčka rychlonohý Šteigl a střelou na zadní tyč překonal domácího golmana - 0:1.

 

V 19. min zahrával z boku vápna přímý kop Petr Dolejš, přízemní střela nikoho ze spoluhráčů nenašla. Ve 21. min hledal Šteigl za obranou Hapala, Kruba včasným vyběhnutím šanci zmařil. Ve 26. min byl ve vápně faulován Robin Demeter, následný pokutový kop Petr Dolejš proměnil - 1:1. Ve 29. min nebezpečně zpoza vápna vystřelil Radim Šuta, Jícha jeho střelu zachytil. Ve 32. min zahrával přímý kop Fládr, střelu na bránu Rosťa Kruba zachytil. Ve 36. min se k rohovému kopu Petra Dolejše dostal Smejkal, bránu však hlavou přestřelil. Ve 43. min zahrával přímý kop Fládr, jeho centr odhlavičkoval Miloš Kriegsmann. Ve 45. min roh Robina Demeter našel hlavičku Patrika Muchy, Jícha ji na brankové čáře zachytil.

 

Kroupa rozhodl

Druhý poločas přinesl podobný fotbal jako první, i když poryvy větru zesílily. Ve 46. min nebezpečně vystřelil Petržela, bránu však minul. Ve 47. min byl na půlce tvrdě dohrán Smejkal, rozhodčí zákrok jako nedovolený neposoudil. V 51. min se po rychlém protiútoku dostal k zakončení Šteigl, jeho střelu Rosťa Kruba zachytil. V 56. min centr Fládra stáčející se do brány vyrazil Rosťa Kruba na roh. Ten rozehrál Petržela, jeho přetažený centr na zadní tyč nikdo nezachytil.

 

V 58. min pronikl do vápna Petr Dolejš, ve vápně našel Pavla Simra, ten místo přihrávky spoluhráčům se pokusil o uvolnění, ale hostující obránce neobelstil. V 61. min se po centru Fládra dostal k míči Hapal, střelou z voleje však bránu minul. V 66. min našel centr z přímého kopu Fládra na malém vápně Kroupu, ten hlavou bránu netrefil. V 71. min se po dalším centru do vápna Kroupa lépe zorientoval a střelou z otočky překonal Krubu - 1:2. I když se domácí snažili o vyrovnání, rozbitý terén, poryvy větru a pozorná obrana hostů je do šancí nepouštěly. A tak se z vítězství radovali šťastnější hosté.

 

Zdroj: http://www.fcvm.cz

 



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Trenér Libor Smejkal: Dnešní utkání se dle mého názoru nemělo hrát, hřiště bylo značně podmáčené, povětrnostní podmínky byly za hranou regulérnosti, na čemž jsme se před utkání shodli i s mým kolegou trenérem hostí Machalou. Ve chvíli kdy v celé republice dochází k pádům stromů, úmrtí spoluobčanů a mnoho lidí je bez el. energie, trvat na sehrání utkání se mi zdá podivné. Průběh utkání ukázal nesmyslnost tohoto rozhodnutí a prvořadé pro mě je že se nikdo z hráčů nezranil, výsledek není pro mě dnes důležitý.




Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - P. Pokorný [-] , D. Komínek [-] , R. Demeter [-] , E. Smejkal [-] (72. T. Duba [-] ) , P. Simr [-] , P. Mezlík [-] (84. M. Bouček [-] ) , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , M. Kriegsmann [-] , J. Šimáček [-]

1.SK Prostějov
F. Jícha [-] (46. D. Neoral [-] ) - A. Rus [-] , M. Sus [-] , A. Schuster [-] - Z. Fládr [-] , L. Machýnek [-] , L. Petržela [-] (89. M. Zapletal [-] ) , J. Šteigl [-] (84. M. Sečkář [-] ) , L. Hapal [-] - K. Kroupa [-] , V. Petrović [-]

ŽK: 31. M. Kriegsmann , 51. E. Smejkal , 72. R. Demeter , 92. P. Dolejš - 20. A. Rus .
Počet diváků: 330. Rozhodčí: Hájek Robert - DROZDY Luboš, MAYER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.