L. Horka 65.
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

14.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Prostějov se dotahuje na Velmez


Branky


65. L. Horka - 8. Z. Fládr , 53. M. Sus , 71. J. Šteigl , 80. K. Kroupa (p.)
0

Už jen dva body! To je aktuální ztráta prostějovských fotbalistů na vedoucí celek Velkého Meziříčí, na které se podepsaly výsledky 14. kola. V olomoucké Holici jsme se brzy dostali do vedení, navíc hrál soupeř v deseti, jenže první poločas se nám herně moc nevyvedl. Po změně stran přidali prostějovští druhou branku a přestože domácí snížili, dalšími dvěma brankami rozhodl Prostějov o jasném vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí to v úvodu utkání zkoušeli přes pravého beka Přikryla, velkého efektu ale nedosáhli. Zato po pěti minutách vyslal Šteigl do sóla Kroupu, Řehák jej před vápnem zkosil a putoval do sprch, i když se ani nestačil moc zapotit. K exekuci přímého kopu se postavil Fládr a oprášil střelecké mistrovství: proti trefě do šibenice neměl Mucha nárok.

Po chvíli to Fládr zpoza šestnáctky zkoušel znovu, ale tentokrát mířil těsně nad branku. Podobně se vedlo po dvaceti minutách Šteiglovi, Muchovi opět hodně zatrnulo. Sotva se první půle přehoupla do své druhé poloviny, měla Holice asi největší šanci na vyrovnání. Přikryl našel u postranní čáry Bučka, ten zprava načechral míč před branku a Krejčího hlavičku reflexivně vyrazil Neoral na roh.

Do přestávky byl ještě k vidění pokus o brejk Hapala s Kroupou a Bučkova střela nad branku. O přestávce se v naší kabině rozebíral poněkud vlažnější přístup ke hře, který na domácí, byť v deseti, rozhodně nemusel stačit. Hráči tak využili výhody výkopu a nastěhovali se před Muchovu šestnáctku, Hapalovi však střelu z otočky vytěsnil holický gólman mimo prostor ohraničený třemi tyčemi.

Osm minut po změně stran pálil po rohovém kopu Šteigl, Horka jeho střelu ještě odhlavičkoval, ale Susmíč vrátil do branky. Jenže domácí ještě neřekli poslední slovo a také prokázali umění při standardní situaci. Na centrovaný míč si naskočil kapitán Horka a hlavičkou pod břevno snížil.

Vzápětí měl Banasik na kopačce vyrovnání, jenže jeho střela našla jen připraveného Neorala. Favorit ale drama v koncovce nepřipustil. Přes Přikryla se zprava dostal před branku Kroupa a jeho přihrávku efektně dopravil do branky Šteigl.

Bylo v podstatě rozhodnuto, ale ještě jedna zajímavá situace měla přijít. Pančochář poslal míč do velkého vápna, kde se jej při výskoku dotknul Buček rukou a sudí odpískal penaltu. Tu opět s přehledem proměnil Kroupa a dal tak výsledku konečnou podobu. Zapletalovi totiž těsně před koncem jeho ránu z první vytěsnil Mucha na roh.

zdroj: www.1skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
Oldřich Machala - trenér Prostějova: „V prvním poločase jsme prohrávali většinu osobních soubojů. Fládr trefil nádherně trestný kop, jenže soupeřovo vyloučení nám spíš ublížilo. Úplně jsme přestali hrát. Domácí měli víc ze hry, nestíhali jsme. V jednom případě nás zachránil Neoral. Po druhé brance jsem doufal, že zápas budeme mít pod kontrolou, ale po zbytečné standardce jsme si situaci trochu zkomplikovali. Nemohu počítat s tím, že venku vždy podáme výborný výkon. Důležité jsou tři body a ty máme,“

1.SK Prostějov
Leoš Kalvoda - trenér HFK Olomouc: „Když si necháme vyloučit hráče hned v šesté minutě, hrát celý zápas v deseti proti tak kvalitnímu a zkušenému mužstvu, jakým je Prostějov, je velmi složité. Navíc jsme se nevyvarovali dalších chyb, z nichž rezultovaly branky v naší síti. I když výsledek vypadá krutě, podali hráči i v deseti slušný výkon. Určitě se nemají za co stydět. Naše zápasy většinou rozhodují hloupé chyby. Mezi ně patří právě ono vyloučení nebo nepokrytí standardních situací,“



Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - A. Řehák [-] , O. Bořil [-] , F. Přikryl [-] (80. T. Spurný [-] ) , R. Plesník [-] , M. Banasik [-] , N. Tilkeridis [-] (76. J. Žůrek [-] ) , O. Seibert [-] , M. Krejčí [-] (63. D. Hornich [-] ) , L. Horka [-] , O. Buček [-]

1.SK Prostějov
D. Neoral [-] - M. Sus [-] , A. Schuster [-] , A. Rus [-] - L. Machýnek [-] , L. Hapal [-] (85. M. Zapletal [-] ) , J. Pančochář [-] , J. Šteigl [-] (72. V. Petrović [-] ) , Z. Fládr [-] - D. Píchal [-] (60. M. Sečkář [-] ) , K. Kroupa [-]

ŽK: 61. L. Horka - 30. M. Sus , 42. A. Rus , 49. D. Píchal , 63. J. Pančochář . ČK: 6. A. Řehák .
Hráči zápasu: Z. Fládr .
Počet diváků: 178. Rozhodčí: Hlubinka Jakub - GLOSER Jan, KOVÁŘČÍK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.