0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

15.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyškov ztratil body s HFK


Branky


0

Diváci se branky ve Vyškově nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První vážnější šanci měli překvapivě hosté, když jim k tomu pomohl domácí brankář Klimeš svojí chybou v rozehrávce. Po ní na něj šel sám Buček a mířil mezi nohy, ale v jasné šanci neuspěl. Náznak šance přišel i na domácí straně, ale až ve 37. minutě. Po odkopu Klimeše si míč zpracoval Matocha a centroval levou nohou na zadní tyč, kde byl osamocený Brozovič, ten ale balón minul a nezakončil. Do šaten se tak šlo bez branek a nutno říct, že diváci mnoho zajímavého neviděli. Podle pozdějšího hodnocení domácího trenéra Vyškov celý první poločas prohospodařil.

V padesáté minutě pálil ze standarky jeden z hostujících přes zeď k tyči, tam byl ale včas brankář Klimeš. O minutu později propadl Koudelkův centr až na zadní tyč, kde zakončoval jeden z jeho spoluhráčů z otočky těsně vedle branky. V 53. minutě našel Koudelka z levé strany ve středu hřiště Bennetta, který si míč navedl na levačku a zpoza vápna vypálil, ale hostující brankář mucha skokem míč vyrazil na rohový kop. V 65. minutě zvládl dobře Cvijovič defenzivní povinnosti a z rychlého protiútoku střílel na levé straně ve velké šanci vedle Zoue. V 74. minutě poslal Plesník míč na vápno a zahrozil Buček, následně se po centru ocitl jeden z hostujících sám na malém vápně před Klimešem, ale neposlal míč do sítě a tak ani Olomouc do vedení. V 78. minutě prošel po autu Jeřábka přes dva hráče na levé straně Lahodný a střílel na přední tyč, ale Mucha vytáhl opravdu skvělý zákrok. V 79. minuě dostal Zoue přihráku z pravé strany pod sebe a střílel levačkou, ale trefil pouze soupeře.



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: Z posledních dvou zápasů jsem chtěl šest bodů, ale získali jsme pouze dva. Dnes jsme prohospodařili první poločas a i když jsme se v tom druhém zlepšili, tak jsme si vyhrát nezasloužili.




Sestavy


MFK Vyškov
J. Klimeš [-] - M. Cvijović [-] , D. Němeček [-] , M. Jeřábek [-] , J. Krejčí [-] - F. Studený [-] (84. J. Rapouch [-] ) , L. Lahodný [-] , M. Matocha [-] , L. Bennett [-] (60. K. Zoue [-] ) - J. Koudelka [-] , A. Božović [-]

1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - O. Bořil [-] , F. Přikryl [-] , R. Plesník [-] , M. Banasik [-] , N. Tilkeridis [-] (85. A. Starý [-] ) , O. Seibert [-] , M. Krejčí [-] (72. J. Žůrek [-] ) , L. Horka [-] , T. Spurný [-] , O. Buček [-]

ŽK: 67. L. Lahodný - 54. T. Spurný .
Hráči zápasu: L. Lahodný .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: ŠAFRÁN Daniel - MIKESKA Karel, DUDA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.