2:2
(1:0)
66. A. Krč (p.)
88. T. Nuc (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

15.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov proměnil dvě penalty a bere bod


Branky


22. D. Pašek , 57. D. Krška - 66. A. Krč (p.) , 88. T. Nuc (p.)
0

Líšeň nedokázala doma dotáhnout zápas do ítězného konce ze stavu 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 22. minutě padla první branka utkání. Po obrovském závaru mohl zakončovat Fall, ale nakonec to vzal na sebe až David Pašek a takovým polodloubákem překonal Uvízla.  Ve 29. minutě si dal na hranici velkého vpna míč na levou nohu David Krška a vypálil. Za brankáře Uvízla a brankové čáře zaskočil kapitán Radoslav Juřátek. Tři minuty před pločasem měl další tutovku Malik, který pálil z malého vána, míč se dostal k Machálkovi, který ale hradbu těl na brankové áře překonat nedokázal. Minutu před koncem šel ještě Pašek sám na Uvízla, ale jeho slabou střelu přímo do brankáře uničovský gólman v pohodě vyrazil.

Ve druhém poločase dokázala Líšeň navýšit svůj náskok. V 57. minutě to vypadalo, že Líšeň promarní další z mnoha šancí, když dva její hráči promáchli míč, ten se ale nakonec dostal na zadní tyči k Davidu Krškovi, který jej uklidil do prázdné brány. O dvě minuty později vychytal Uvízl Paška v dobré šanci skvělým zákrokem. V 65. minutě stáhl Čampa ve vápně Markoviče a Uničov má tak z ničeho nic šanci na snížení. Penaltu si vzal na starost Aleš Krč, brankář Kotnour sice vystihl stranu ale míč se štěstím prošel do sítě. V 72.minutě nacentroval ze standardky střídající Vychodil na zadní tyč na Markoviče, jehož pokus šel těsně nad. V poslední minutě utkání fauloval ve vápně Fall Kasala a Uničov měl výhodu druhého pokutového kopu v utkání. Tentokrát byl exekutorem Tomáš Nuc a poslal míč doprostřed brány a vyrovnal.



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň
Miloslav Machálek - Trenér Líšně: Odehráli jsme velice dobré utkání, ale místo toho, abychom vyhráli 5:1, tak to utkání skončí 2:2. Bylo to vyloženě naší chybou.

SK Uničov
Zbyněk Zbořil - trenér Uničova: Líšeň nás hodně přehrávala, hlavně ve středu hřiště, kde mají obrovskou kvalitu hráčů. My jsme měli problém dostávat se do šancí. Dostali jsme se do hry penaltou a na hráčích bylo vidět že chcou a snaží se s utkáním něco udělat. V závěru utkání se k nám přiklonilo i to štěstí, které nám třeba v minulých zápasech chybělo.



Sestavy


SK Líšeň
J. Kotnour [-] - J. Malík [-] (83. M. Machálek [-] ) , L. Fall [-] , L. Hanuš [-] , T. Machálek [-] (81. D. Frimmel [-] ) , O. Vintr [-] , T. Zezula [-] , M. Minárčik [-] , D. Pašek [-] , D. Krška [-] , R. Čampa [-] (74. V. Minařík [-] )

SK Uničov
T. Uvízl [-] - P. Rajnoha [-] , R. Juřátek [-] , L. Koutek [-] , F. Markovič [-] - P. Jeřábek [-] (46. P. Kasal [-] ) , R. Vasiljev [-] (60. T. Nuc [-] ) , J. Ambrozek [-] (60. L. Vychodil [-] ) , D. Dostál [-] - T. Komenda [-] , A. Krč [-]

ŽK: 8. L. Hanuš , 65. R. Čampa , 88. L. Fall - 18. D. Dostál , 27. J. Ambrozek , 62. R. Juřátek , 69. T. Nuc , 79. A. Krč .
Hráči zápasu: T. Uvízl .
Počet diváků: 295. Rozhodčí: Drozdy Luboš - GALÁŘ Jakub, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.