4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

15.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Prostějov vyhrál a je první


Branky


17. L. Machýnek , 40. A. Rus , 56. M. Sus , 66. J. Šteigl
0

V posledním utkání první poloviny soutěže smetl Prostějov oslabené Otrokovice jasně 4:0. Soupeř šel poměrně brzy také do deseti, na rozdíl od Holice působil zejména v druhém poločase odevzdaným dojmem. Tři branky vstřelil obránci Machynek, Rus a Sus, poslední přidal střídající Šteigl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní pasáž příliš vzruchu nepřinesla, věci se začaly dít až po uplynutí čtvrt hodiny. To se totiž po pravé straně vydal na obvyklý ofenzivní výlet Machynek, místo centru volil střelu a udělal dobře. Byla z toho výstavní branka, která by mohla směle aspirovat na gól tohoto kola, ne-li podzimu.

Hned po čtyřech minutách se po zmatcích před Neoralovou brankou dostal z otočky ke střele Chwaszcz, dopravil sice míč do branky, jenže z ofsajdu. Vzápětí pílil k Semankově brance Kroupa, Juráň si s ním věděl rady jen za cenu faulu a bylo z toho vyloučení. Na rozdíl od Holice tentokrát trefil Fládr z přímého kopu pouze připraveného gólmana.

A Fládr byl při chutí i nadále. Těsně před vypršením úvodní půlhodiny nacentroval míč před branku, jenže ten skončil k Semankově překvapení na břevně! Deset minut před koncem znovu předvedl svou kopací techniku a opět z toho bylo břevno! Do třetice jeho střelu Semanko vyrazil jen ke Kroupovi, jenže i jeho dorážku stačil vyřešit.

Pět minut před přestávkou vrátil míč do ohně Hapal, v klubku hráčů se nejlépe zorientoval Rus a naši vedli už o dvě branky. A mohlo být ještě veseleji. Hapal totiž na hranici velkého vápna přistrčil míč doprava nabíhajícímu Machynkovi, ten z úhlu trefil pouze boční síť.

Tři minuty po změně stran šel balón od Pančocháře přes Hapala k Machynkovi, ten namazal Píchalovi, který ovšem z první přestřelil branku. Dobešova ztráta míče ve středu hřiště mohla mít fatální následky, kdyby ovšem po Pančochářově sólu Píchal nenastřelil opět jen břevno. Ale třetí branka stejně přišla. Po rohu a odraženém balónu se role střelce ujal už druhý zápas po sobě Sus, tentokrát ovšem nohou!

Píchal ještě před střídáním oslovil centrem Kroupu, ten ovšem v záklonu mířil mimo. Střídající Šteigl potřeboval na hřišti pouze něco přes dvě minuty. Hapalův přízemní centr Kroupa kvůli zákroku obránce nezpracoval, nechtěné prodloužení za sebe však našlo volného Šteigla, který pohodlně přidal čtvrtou branku.

Ještě čtvrt hodiny před koncem to už poněkolikáté v tomto zápase zkoušel Fládr, na jeho pumelici cílící po břevno se musel Semanko pořádně vytáhnout. Zápas už se měnil čím dál víc v domácí exhibici, žádaného „búra“ domácí však nedosáhli.

zdroj:1skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu


1.SK Prostějov
Oldřich Machala - trenér Prostějova: Dnešní výkon proti oslabenému soupeři byl podstatně lepší než předešlé kolo v Holici. Za stavu jedna nula jsme chtěli hrát a vytvořili si množství gólových příležitostí. Některé jsme ještě neproměnili. Jsem hlavně spokojen s druhou půlí, ta první nebyla tak fotbalová, situace jsme měli lépe dohrávat. Druhý poločas splnil očekávání a mohli jsme přidat ještě i o nějaký ten gól navíc. Špatným řešením jsme se připravili o několik dobrých příležitostí. Za tři body určitě spokojenost, vyhráli jsme vysokým rozdílem, teď zbývá už jen poctivá příprava na poslední utkání podzimu.

FC Zlínsko
Marek Sedlák - Trenér Otrokovic: Vyloučení Juráně bylo samozřejmě klíčovým momentem utkání, zvlášť když hrajete od dvacáté minuty oslabeni proti tak kvalitnímu týmu, jako je Prostějov. S takovou nabídkou si poradil. Utkání jsme bohužel nezvládli, soupeři musím poblahopřát a nás čeká zásadní utkání v Holici, na které se musíme soustředit. V létě u nás došlo k obrovské obměně kádru, který jsme nakonec doskládali až v polovině září. Než se kádr stabilizoval, pak bylo na něj potřeba naroubovat systém hry, který funguje, nezachytili jsme úvodní kola a až v poslední době se dostavily výsledky.



Sestavy


1.SK Prostějov
D. Neoral [-] - M. Sus [-] , A. Rus [-] , A. Schuster [-] - L. Petržela [-] (72. M. Zapletal [-] ) , Z. Fládr [-] (82. V. Petrović [-] ) , L. Machýnek [-] , J. Pančochář [-] , L. Hapal [-] - D. Píchal [-] (63. J. Šteigl [-] ) , K. Kroupa [-]

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Mlýnek [-] , . Reteno [-] (76. J. Foltýn [-] ) , J. Dobeš [-] (63. A. Bahounek [-] ) , Š. Chwaszcz [-] , A. Jasenský [-] , D. Pěnička [-] , J. Slaný [-] (88. J. Červenka [-] ) , J. Juráň [-] , T. Zábojník [-] , P. Škubník [-]

ŽK: 28. A. Schuster , 80. J. Pančochář , 84. M. Sus - 24. J. Dobeš . ČK: 22. J. Juráň .
Hráči zápasu: A. Rus .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: KULIČKA Radek - MOJŽÍŠ Jakub, BUREŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.