3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

18.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnice za záchranou nevykročila dobře


Branky


0

Líšeň i po ztrátě Frimmela a Paška, kteří odešli o ligu výš pokračuje v dobrých výkonech z podzimní části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Hned v osmé minutě zahrozili poprvé domácí. Elekana prošel po levé straně, ale na jeho přízemní střelu si brankář Hora počíhal. Poté měla více ze hry Líšeň a dočkala se v závěru poločasu gólové odměny. Pět minut před změnou stran našel Tomáš Machálek ideální přihrávkou svého spoluhráče Filipa Smrčka, ten udělal kličku na pravou stranu a z bezprostřední blízkosti propálil hostujícího brankáře a vstřelil takzvaný gól do šatny. 

Navýšení skóre

Pět minut po začátku druhého dějství rozehrávala Líšeň rohový kop, konkrétně David Krška poslal krásný centr do nebezpečného prostoru, kde si jej našel Ladislav Hanuš a přesnou hlavičkou rozvlnil odruhé síť za mohelnickým brankářem. V 60minutě zahrozili znovu domácí. Bednář našel na hranici vápna střelce první branky, jeho střelu ale Hora vyrazil a poté mu pomohla obrana. V 68. minutě vystřelil Tomáš Machálek těsně vedle levé tyče. O minutu později našel Milan Machálek na hranici malého vápna Tomáše Machálka, který už měl jednoduchou práci a poslal míč do odkryté brány. Až v 70. minutě poprvé vážně zahrozili hosté, když centr Malého našel brankáře Kotnoura, který mič vyboxoval a Knýř následně hlavičkoval těsně nad. V 81. minutě přihral Demeter Bednářovi jehož střelu z dvaceti metrů konečky prstů vytěsnil Hora těsně nad. Čtyři minuty před koncem odmítl Filip Smrčka další branku, když centroval Fall a Smrčkovi míč před odkrytou bránou v klíčovém okamžiku skočil a ten jej tak poslal pouze nad.



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň
Miloslav Machálek - Trenér Líšně: Podle mého to bylo zasloužené vítězství, i když na můj vkus to mohlo být i o více branek. Pro mě ale spokojenost. Dobře zahráli hlavně oba dva naši hráči ve stoperské dvojici.




Sestavy


SK Líšeň
J. Kotnour [-] - L. Hanuš [-] , . Reteno [-] , F. Smrčka [-] , T. Machálek [-] , M. Machálek [-] (72. P. Demeter [-] ) , D. Krška [-] , V. Minařík [-] (46. J. Malík [-] ) , R. Čampa [-] (63. L. Fall [-] ) , M. Bednář [-] , J. Hlavica [-]

FK Mohelnice
J. Hora [-] - J. Hlavsa [-] , J. Fišara [-] , V. Knýř [-] , M. Vokoun [-] - P. Kutal [-] , J. Svoboda [-] , J. Malý [-] , P. Čank [-] (88. T. Kubíček [-] ) , M. Kotůlek [-] (54. K. Yimuran [-] ) - P. Navrátil [-]

ŽK: 29. V. Minařík , 42. F. Smrčka .
Hráči zápasu: J. Hlavica .
Počet diváků: 355. Rozhodčí: Křepský Michal - SILNÝ Zdeněk, VOSTREJŽ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.