0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 10:15

18.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Otrokovicích se diváci branky nedočkali


Branky


0

Otrokovice vstoupili do jarní části sezony bezbrankovou remízou s Hlučínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená

Hlučín se musel v prvním utkání jara obejít bez svého kapitána a stabilní lena zadní řady Žižku. V šestnácté minutě to vypadalo že hosté poprvé zahrozí, ale roh se jim vůbec nepovedl a tak málem inkasovali. Domácí hráči Otrokovic totiž vyrazili do rychlého brejku a Jurča v ideální pozici nastřelil břevno. Mírně lepším týmem byla domácí Viktorka, ale žádné větší šance si nevytvořila, stejně tak hosté z Hlučína žádnou neměli. V první nastavené minutě prvního poločasu zachybovala hostující defenziva a jeden z domácích hráčů se řítil sám na brankáře Kodeše, ale na hranici vápna zatáhl záchranou brzdu zastupující kapitán Heinik a dostal červenou kartu. Hlučín tak přišel i o dalšího kapitána. Domácí se dožadovali pokutového kopu, ale podle rozhodčího to hostující obránce stihl ještě před vápnem a byl z toho jen přímý kop. Kodeš následnou střelu vyrazil na roh.

V 62. minutě přišel na hřiště hostující De Carvalho, který nahradil Fojtíka a hned minutu na to mohl skórovat, ale Semanko jej vychytal a podržel tak svůj tým.V 78. minutě mohl využít přesilovku domácí Byrtus, ale v tutové šanci minul branku. Oba brankáři tedy udrželi čistá konta a týmy Otrokovic a Hlučína se rozešli smírně 0:0 a mají po bodu.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko
Marek Sedlák - trenér Otrokovic: Soupeř byl dobře organizovaný. Vepředu má nebezpečného Krauta. Pro nás je to škoda remízového utkání, měli jsme proměnit šance, které jsme si v obou poločasech dokázali vytvořit.




Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - O. Byrtus [-] (86. M. Fiala [-] ) , Z. Behan [-] , J. Kiška [-] (68. P. Červenka [-] ) , T. Mlýnek [-] (61. D. Bojda [-] ) , R. Jurča [-] , M. Vašulka [-] , Š. Chwaszcz [-] , A. Jasenský [-] , T. Zábojník [-] , M. Malý [-]

FC Hlučín
J. Kodeš [-] - V. Heinik [-] , R. Štefek [-] , J. Massaniec [-] , D. Bialek [-] , J. Mac [-] - J. Málek [-] , A. Fojtík [-] (62. C. De [-] ) , P. Ságner [-] , K. Hudeczek [-] - D. Kraut [-]

ŽK: 84. P. Červenka , 90. Z. Behan - 40. J. Massaniec , 48. D. Kraut , 81. R. Štefek , 90. J. Málek . ČK: 45. V. Heinik .
Hráči zápasu: J. Kodeš .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Dorušák Petr - ZAORAL Vít, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.