Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2018 16:30

18.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

--

FOTO: Prostějov zvládl dohrávku s Uničovem


Branky


1

Povedenou dohrávku 18. kola MSFL zažil uprostřed týdne stadion Za Místním nádražím. Před mimořádnou diváckou návštěvou a představiteli města i kraje uštědřil náš tým soupeři lekci z efektivity. Parádní Fládrova střela z přímého kopu a Koudelkův průnik zakončený přesně k tyči určily výsledek 2:0 a zisk tří důležitých bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prostějovští fotbalisté začali od počátku aktivně, výraznější střeleckou pozici si ale jako první připravil uničovský Hladík, který loni oblékal dres Prostějova, jenže mířil hodně nad branku. Po čtvrt hodině hry fauloval Binar Pančocháře a míč si v dobré vzdálenosti postavil Koudelka. Jeho přímý kop se sice technicky stočil přes zeď, ovšem přímo do místa, kde jej očekával Uvízl.

Před příjezdem do Prostějova, kde také rok hrával, si dobře neseřídil střeleckou mušku ani Krč. Jeřábek si vzápětí dobře narazil s Komendou, jenže zakončení bylo mizerné. Druhý Binarův faul před šestnáctkou už byl pro Uničov osudný. Do míče se tentokrát opřel zprava Fládr a balón doplachtil až pod břevno mimo Uvízlův dosah!

Vzápětí mohlo být na tribunách ještě veseleji, když Koudelka našel chytrou přihrávkou Hapala, ten postupoval sám na Uvízla, jenže trefil pouze tyč! A to ještě nebylo vše, šest minut před přestávkou mohlo být srovnáno! Po rohovém kopu se na půlící čáře srazili Sečkář s Pančochářem a dvojice Krč – Jeřábek pílila v režimu dva na nikoho na domácí branku. Krč se k zakončení neodhodlal a přihrál doleva Jeřábkovi, jeho slabé zakončení z úhlu do prázdné branky srazil na roh včas doběhnuvší Langer.

Do druhého poločasu vkročili aktivněji hosté. Binar našel dlouhatánským pasem na hranici šestnáctky operujícího Krče, který míč z voleje napálil vedle spojnice tyče a břevna. Vzápětí se ke střele dostal Binar sám, Schuster ale stačil nebezpečí odvrátit. Přímý kop si vyzkoušel na druhé straně Bača, postrádal ovšem Fládrovu přesnost. Po dalším trestném kopu se v závaru před brankou nejlépe zorientoval Hladík, jenže z voleje mířil vysoko nad branku.

Dvacet minut před koncem přišlo rozhodnutí. Míč si uprostřed útočné poloviny převzal Koudelka, potáhl jej směrem k šestnáctce a přesnou střelou k tyči, po níž se Uvízl marně natahoval, přidal gólovou pojistku. Přestože to hosté nezabalili, aktivní byl především na levém kraji zálohy Hladík, nic zásadního proti naší konsolidované obraně už nevymysleli. Tři body tak zůstaly doma.



Ohlasy k zápasu


1.SK Prostějov
Oldřich Machala - trenér Prostějova: Pro nás je to cenné vítězství nad kvalitním soupeřem, který ještě posílil. Byli jsme na to připraveni a jsem rád, že kluci, kteří nastoupili, ukázali, že mají jak srdíčko, tak potřebnou kvalitu. Nechci vyzdvihovat jednotlivce, celý tým odehrál skvělý zápas. Byli jsme lepší, rychlejší, agresivnější. Přečkali jsme kritický moment v závěru prvního poločasu, který jsme špatnou komunikací sami způsobili. Chtěli jsme odčinit nepovedený zápas s Uherským Brodem a je dobře, že diváci viděli dobrý zápas, důrazný a v rychlém tempu. Ze tří bodů jsem nadšen a musíme jít dál.

SK Uničov
Zbyněk Zbořil - trenér Uničova: Zápas se mi tak těžko hodnotí. Soupeř byl produktivnější. Když nedáte takové šance, kdy jdete dva na nikoho, jak v závěru prvního poločasu, tak to samozřejmě psychiku týmu sráží. Ve druhém poločase jsme chtěli hru více rozpohybovat, více využívat křídelní prostory, vypracovali jsme si možná dvě nebo tři šance, které brankou mohly skončit. Soupeřovi stačila jedna střela na bránu, ale na to se zítra nikdo ptát nebude. Tým potenciál má, ale musí být produktivní. Z tohoto pohledu jsme bohužel zápas nezvládli.



Sestavy


1.SK Prostějov
F. Jícha [-] - A. Rus [-] , M. Sečkář [-] (59. M. Hirsch [-] ) , O. Pernatskyi [-] , A. Schuster [-] - T. Langer [-] (69. D. Zhykol [-] ) , L. Hapal [-] , L. Machýnek [-] , J. Pančochář [-] , J. Koudelka [-] (88. M. Zapletal [-] ) , Z. Fládr [-]

SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , L. Koutek [-] , P. Purzitidis [-] (77. P. Rajnoha [-] ) , M. Krayzel [-] - J. Hladík [-] , P. Jeřábek [-] (77. D. Dostál [-] ) , T. Komenda [-] (46. R. Vasiljev [-] ) , T. Binar [-] , D. Bača [-] - A. Krč [-]

ŽK: 83. Z. Fládr , 86. A. Schuster - 87. D. Dostál .
Hráči zápasu: Z. Fládr .
Počet diváků: 512. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - TOMANEC Josef, GREČMAL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - : 5
Hrací plocha: 6
Výkon domácích - 1.SK Prostějov: 6
Výkon hostů - SK Uničov: 5