M. Šrom 81.
1:4
(0:3)
15. K. Kroupa (p.)
21. J. Šteigl
35. A. Rus
61. K. Kroupa
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2018 15:00

19.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prostějov vyloupil Hulín


Branky


81. M. Šrom - 15. K. Kroupa (p.) , 21. J. Šteigl , 35. A. Rus , 61. K. Kroupa
0

Pravou nohou vstoupili prostějovští fotbalisté do jarní sezóny MSFL. V Hulíně otevřeli skóre brankou z penalty a postupně navyšovali svůj náskok. Ten kopíroval o přestávce poločasový výsledek z podzimního utkání v Prostějově, jenže v opačném gardu. Dvě branky vstřelil Kroupa, další přidali Šteigl a Rus.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase rozhodnuto

Jedním z příběhů tohoto utkání byla setkání Kroupy a domácího gólmana Dostála tváří v tvář. Poprvé se takto seznámili už po pěti minutách hry, kdy si Kroupa našel prostorový balón za obranu, jenže napálil pouze Dostála, který míč odvrátil na roh.

O deset minut později šel důrazně do obloučku na hranici šestnáctky Hapal, Dostál jej fauloval a Kroupanařízenou penaltu bezpečně proměnil. Domácí obrana nevynikala rychlostí, čehož dokonale využili dva „rychlíci“ Koudelka se Šteiglem. Prvně jmenovaný poslal svého spoluhráče do brejkového nájezdu, Šteigl si obešel Dostála a z úhlu zvýšil na dvoubrankový rozdíl.

Jenže penalta se foukala i na druhé straně. Až u brankové čáry se srazili Machynek s Martinem Vyskočilem, náš bek si z tohoto zákroku odnesl tržnou ránu na hlavě. K exekuci se postavil Ondřejka, poslal sice Jíchu do opačného rohu, jenže trefil pouze tyč.

Po tomto momentu, který nám mohl přinést výrazné komplikace, jsme už další zaváhání nepřipustili. Deset minut před přestávkou s notnou dávkou štěstí pojistil vedení Rus, který si pozičně skvěle naběhl na Fládrův rohový kop.

Udržení náskoku

Přesto o přestávce trenér Machala upozorňoval hráče, že v žádném případě není po zápase a je potřeba vytrvat v tlaku na soupeře. Už po šesti minutách zabránil snížení Jícha, který byl při hlavičce soupeře na správném místě. To se nedalo říci o Dostálovi, který byl bezmocný proti Kroupově hlavičce po centru Fládra.

Čtvrt hodiny před koncem ještě Jícha vytěsnil Dvořáčkovu střelu nad břevno, proti Šromově umístěné střele k tyči už ale byl bezmocný. V poslední desetiminutovce se mohl nejméně dvakrát zapsat do střelecké listiny opět Kroupa, jenže jeho dva nájezdy na osamoceného Dostála skončily těsně vedle branky.

zdroj: www.1skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - Trenér Hulína: Máme totiž problémy se sestavou, minulý týden si zlomil nohu Kostka a zranil se i Josl. Tím se nabourala sestava pilovaná v přípravě a museli jsme přehodit jednotlivé posty. Prostějov se dostal do vedení, my jsme se ze stejné herní situace mohli dostat do zápasu, jenže jsme neproměnili pokutový kop. Po další naší chybě přidal soupeř třetí branku a o zápase bylo rozhodnuto. S takovým týmem se zápasy těžko otáčí, i když za druhý poločas musím kluky pochválit, že to nezabalili a chtěli aspoň nějaký ten gól dát. Kluci byli hodně frustrovaní, po neproměněné penaltě jsme padli ještě níž. Potvrdilo se, že změn ve srovnání s přípravou bylo hodně.

1.SK Prostějov
Oldřich Machala - Trenér SK Prostějov: Pro první zápas jara jsme měli hodně těžkého soupeře, zkušené mužstvo, s nímž jsme doma prohráli 0:3 a měli jim co vracet. Kluky musím pochválit, byli na zápas dobře nachystaní. Předvedli kolektivní, zodpovědný výkon v defenzivě i ofenzivě, měli jsme spoustu brankových příležitostí, jen Kroupa mohl dát možná pět gólů. Takže velká spokojenost s výkonem a chystáme se na další zápas. Ještě před zápasem jsem přemýšlel o jednom nebo dvou místech v sestavě, kádr máme hodně nabitý a na jeden post máme i tři hráče. Bylo to pro mě hodně složité, ale ti, co hráli, se odvděčili svým výkonem.



Sestavy


SK Spartak Hulín
J. Dostál [-] - R. Michálek [-] (65. J. Oulehla [-] ) , E. Hradil [-] (81. V. Rožek [-] ) , M. Vyskočil [-] , M. Tureček [-] , M. Vyskočil [-] , M. Šrom [-] , V. Ondřejka [-] (46. M. Minář [-] ) , M. Malenovský [-] , M. Dvořáček [-] , J. Zlámal [-]

1.SK Prostějov
F. Jícha [-] - A. Schuster [-] , M. Sus [-] , A. Rus [-] - Z. Fládr [-] , J. Koudelka [-] (73. D. Píchal [-] ) , J. Pančochář [-] , J. Šteigl [-] (78. M. Sečkář [-] ) , L. Machýnek [-] , L. Hapal [-] (87. O. Pernatskyi [-] ) - K. Kroupa [-]

ŽK: 39. J. Zlámal , 52. M. Vyskočil - 60. L. Hapal , 72. J. Pančochář , 85. D. Píchal .
Hráči zápasu: K. Kroupa .
Počet diváků: 265. Rozhodčí: Silný Zdeněk - MARTINEC Michal, GREČMAL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.