0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

19.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnice i přes dobrý výkon padla


Branky


0

Ani druhý zápas v jarní části sezony nepřetavili fotbalisté Mohelnice v bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva inkasované góly

Mohelničtí fotbalisté vstoupili do utkání vcelku dobře, hned ve čtvrté minutě se dokonce prosadili, jenže radost jim zkazil praporek pomezního rozhodčího, který signalizoval ofsajd. Svěřenci Jaroslava Rolinka měli míč častěji na svých koačkách. Ale nemohli se prosadit a tak udeřil soupeř. V patnácté minutě vybojoval míč na půlce soupeře Blanař a se štěstím jej kolou přihrávkou dostal k Dominiku Krhutovi, který šel sám na brankáře Horu a dokázal jej překonat. Ve 33. minutě už vedla Hanáká Slavia Kroměříž o dvě branky. Nákop z vlastní poloviny prodloužil jeden z hostujících hráčů v hlavičkovém souboji až za obrannou linii domácích, kde už byl v náběhu Marián Kovář a tváří v tvář překonal vyběhnuvšího Horu.

Udržení náskoku

Ve druhém poločase se domácí snažili alespoň snížit, ale nedařilo se jim to. Hostující tým se zkušeně zatáhl a nikam se nehnal. V obraně Kroměříže tak moc okýnek nezbylo. Mohelnickým nepomohl ani čerstvý příchod stopera Martina Sedla, který přišel těsně před utkání z divizního Tišnova, který se nečekaně odhlásil z prvního místa a soutěž dohrávat nebude. Domácí nevykročili za záchranou v soutěži nejlépe a budou to mít těžké. V tabulce klesli už na poslední místo a HFK, která je přeskočila má navíc ještě utkání doma proti Rýmařovu k dobru.



Ohlasy k zápasu


FK Mohelnice
Jaroslav Rolinek - trenér FK Mohelnice: Utkání jsme prohráli, ale předvedli jsme dobrý výkon, na kterém se dá stavět. Máme problémy s koncovkou. Jsem ale rád, že se nám ještě podařilo posílit kádr příchodem Martina Sedla z Tišnova.




Sestavy


FK Mohelnice
J. Hora [-] - V. Knýř [-] , M. Vokoun [-] , J. Fišara [-] , M. Sedlo [-] , J. Hlavsa [-] - P. Kutal [-] , J. Svoboda [-] , J. Malý [-] - D. Smrček [-] (60. P. Čank [-] ) , P. Navrátil [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Matoušek [-] , T. Jeleček [-] , P. Hloch [-] , D. Šmerda [-] - D. Krhut [-] , L. Motal [-] , M. Blanař [-] (73. O. Berčík [-] ) , M. Cupák [-] - M. Neubert [-] (81. O. Zavadil [-] ) , M. Kovář [-] (89. D. Stratil [-] )

ŽK: 46. M. Kovář .
Hráči zápasu: Z. Kofroň , D. Krhut .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: ŠKROBÁK Lukáš - DORUŠÁK Petr, POLANSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.