1:2
(1:1)
45. J. Mac
50. D. Kraut (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 14:30

20.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice ztratila zápas s Hlučínem


Branky


34. R. Plesník - 45. J. Mac , 50. D. Kraut (p.)
14

Domácí vedli, ale nakonec si všechny body odváží Hlučín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání v poslední minutě

Minulý týden vyhrála Holice jednoznačně utkání v Petřkovicích 4:0 a vykročila skvěle k záchraně v Moravskoslezské fotbalové lize.  O týden později je však všechno zase jinak. Tři body z venku nedokázal moravský celek potvrdit na domácím hřiště,  ačkoliv začal lépe než hostující celek z Hlučína. Po více než půl hodině hry se dostal domácí tým do vedení, když se ve 34. minutě trefil Radim Plesník. Už to vypadal, že s nejtěsnějším možným brankovým rozdílem a vedením v zádech půjdou do kabiny holičtí hráči, ale nakonec se ve 45. minutě hlučínským podařilo vyrovnat na 1:1. Konkrétně se trefil v poslední minutě před změnou stran trefil Jakub Mác.

Otočka

I bod by byl určitě pro celek hrající o záchranu dobrý. Vždyť Hlučín vyhrál v minulém kole doma s Rýmařovem jasně 5:0. Předtím remizoval 0:0 v Otrokovicích, takže ještě neprohrál a teprve po více než dvě stě minutách v jarní části inkasoval. Jenže bodový zisk se domácím vzdálil hned pět minut po začátku druhého dějství. To hosté dokonali obrat během ěti minut. Gól na 2:1 vstřelil bývalý ligový hráč Dominik Kraut. Do konce zápasu se již pak výsledek neměnil a zůstal tak 2:1. Hlučín tak zůstal neporažen a získal ve třech zápasech sedm bodů. HFK naopak přidala po výhře prohru a bude se muset nadále snažit.



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
Karel Trnečka - Trenér HFK: Nula bodů z osmi zápasů na domácím hřišti je malá fotbalová tragédie. Soupeř si vytvořil více šancí a byl kvalitní. Kdybychom měli trošku štěstí, tak jsme mohli aspoň uhrát remízu.




Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Svoboda [-] - O. Buček [-] , M. Antl [-] , J. Vichta [-] , M. Schmidt [-] (78. T. Spurný [-] ) , R. Plesník [-] (64. M. Krejčí [-] ) , P. Voleský [-] , . Dabić [-] (85. J. Juráš [-] ) , M. Šichor [-] , L. Horka [-] , O. Seibert [-]

FC Hlučín
J. Kodeš [-] - J. Massaniec [-] (72. P. Ságner [-] ) , D. Bialek [-] , J. Mac [-] (80. K. Jančík [-] ) , R. Štefek [-] , V. Heinik [-] - J. Málek [-] , A. Fojtík [-] , C. De [-] (89. M. Krejčí [-] ) - D. Kraut [-] - M. Foltyn [-]

ŽK: 33. M. Foltyn .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - POPELÁK Luboš, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Oba týmy začaly dobře. Myslím že se o body podělí.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza