P. Simr 25.
T. Duba 32.
P. Simr 34.
3:1
(3:0)
49. P. Kutal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 10:15

20.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí napravilo debakl z Brodu


Branky


25. P. Simr , 32. T. Duba , 34. P. Simr - 49. P. Kutal
14

Po prohře 1:5 v Uherském Brodu si Velmez doma poradil s Mohelnicí, která zůstává na jaře bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto

V prvním jarním utkání jsme na domácím hřišti přivítali tým Mohelnice. Domácí hráči se snažili odčinit jednak první jarní zápas z minulého týdne, i dvě domácí prohry v závěru podzimní části MSFL. Od úvodu viděli diváci utkání plné pohybu, ale také plné nepřesností na obou stranách. Ve 2. min se centr Robina Demetera odrazil k Radimovi Šutovi, ten bránu vysoce přestřelil. V 5. min unikl po křídle Robin Demeter, jeho přihrávka od brankové lajny však nikoho ze spoluhráčů nenašla. V 6. min nebezpečný průnik Kutala zastavil včasným vyběhnutím Rosťa Kruba. Ve 12. min průnik Navrátila narazil na pohotového Davida Komínka. Ve 13. min se k odraženému míči dostal Petr Dolejš, jeho střelu však Vavruša vyrazil. V 15. min to byl opět Petr Dolejš, který vystřelil zpoza vápna, bránu však minul. Ve 23. min se po rohovém kopu hostů dostal k zakončení za hranicí vápna Svoboda, bránu domácích přestřelil. Ve 25. min našel Eda Smejkal na malém vápně Pavla Simra, který hlavou otevřel skore 1:0. Ve 27. min našel z rohového kopu Robin Demeter ve vápně Edu Smejkala, který hlavou mířil vedle hostující brány. Ve 30. min se po rohovém kopu Robina Demetera prosadil hlavou Pavel Simr, trefil jen břevno. Ve 32. min se na křídle uvolnil Eda Smejkal, jeho centr našel před bránou Petra Dolejše, jeho hlavičku Vavruša vyrazil, ale na dorážku Tomáše Duby již nedosáhl 2:0. Ve 33. min zastavil průnik Robina Demetera za cenu rohového kopu Vokoun. Robin Demeter rozehrál míč na velké vápno na Petra Dolejše, ten míč posunul na Tomáše Dubu, který na zadní tyči našel volného Pavla Simra, který trefil prázdnou bránu hostů 3:0. Ve 36. min zahrozil hlavičkující Navrátil, domácí bránu těsně minul. Ve 41. min se na hranici vápna uvolnil Kutal, jeho zakončení však postrádalo přesnost. Ve 43. min vystřelil Malý, jeho střeli Rosťa Kruba zachytil. A tak do kabin odcházeli spokojenější domácí.

Kosmetická úprava

Nástup do druhého poločasu vyšel lépe hostům. Ve 47. min roh Svobody odhlavičkoval Honza Šimáček. Ve 48. min zahrávali hosté Svobodou další rohový kop, domácí obrana míč odvrátila ke Kutalovi, který poslal oblouček na zadní tyč, ten zapadl do domácí brány 3:1. V 55. min odvrátil nebezpečný centr před domácí bránu Lukáš Berka na rohový kop, přetažený centr Svobody nikoho ze spoluhráčů nenašel. V 56. min vystřelil zpoza vápna Kutal, domácí bránu přestřelil. V 68. min hledal Robin Demeter před bránou Pavla Simra, míč před ním odhlavičkoval na roh Sedlo. Roh Petra Dolejše našel ve vápně Robina Demetera, jeho střelu obrana hostů zblokovala, následná střela na zadní tyč bránu minula. V 76. min se k zakončení dostal Pavel Mezlík, s jeho střelou si Vavruša poradil. V 80. min vystřelil z hranice vápna Kutal, Rosťa Kruba jeho střelu zachytil. Závěr utkání si už domácí hráči pohlídali a tak si zaslouženě připsali tři první jarní body.

zdroj: www.fcvm.cz



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Smejkal - trenér Velkého Meziříčí: Jsem moc rád, že jsme po dlouhém čtyř zápasovém půstu opět okusili jak chutná vítězství. Bohužel jsme nedokázali ve druhém poločase navázat na náš výkon z první půle. Zbytečné ztráty míče, nepřesnost v přihrávkách umožnili hostům dostat se zpět do zápasu. Doufám, že dnešní vítězství před domácím publikem, namotivuje naše hráče k lepším výkonům v dalších utkáních.




Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - M. Puža [-] , D. Komínek [-] , L. Berka [-] (66. J. Krejčí [-] ) , T. Duba [-] (53. P. Mezlík [-] ) , J. Šimáček [-] , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] , R. Šuta [-] (86. A. Vlk [-] ) , P. Dolejš [-] , R. Demeter [-]

FK Mohelnice
R. Vavruša [-] - V. Knýř [-] (79. K. Yimuran [-] ) , M. Vokoun [-] , J. Fišara [-] , M. Sedlo [-] , J. Hlavsa [-] - P. Kutal [-] , P. Čank [-] (64. D. Smrček [-] ) , J. Malý [-] , J. Svoboda [-] - P. Navrátil [-] (87. L. Zhang [-] )

ŽK: 53. J. Svoboda , 62. V. Knýř .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - MARTINEC Michal, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Tady to vidím jasně. Velmez sice dostal pětku, ale je určitě kvalitnějším týmem než Mohelnice

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích