1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

20.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Prostějov doma nedokázal zdolat Uherský Brod


Branky


14

Aktivní hru v prvních třiceti minutách  nedokázali prostějovští fotbalisté přetavit ve výraznější vedení, než jednobrankové. Zápas měli po většinu první půle jasně pod kontrolou a tehdy bylo třeba rozhodnout utkání. Po přestávce se na jejich kopačky vkrádala nervozita a obava o výsledek. Přišel zákonitý trest a s remízou ztráta dvou bodů. Jedinou branku Prostějova vstřelil Zdeněk Fládr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení

Plný tucet rohových kopů za devadesát minut o čemsi svědčí. Jenže standardky nám tentokrát vůbec nevycházely. To po pěti minutách Sečkářův centr zleva naservíroval Kroupa Šteiglovi, ten se opřel do balónu, jenže střelu k tyči Nemrava stačil vyrazit.

A střelba pokračovala. Koudelkův pokus postrádal razanci, křížná Machynkova střela skončila vedle branky a Sečkářovo rozhodnutí nehrát si s míčem a pálit na branku dalo jen vyniknout umění Nemravy.

Machynek se při střelecké aktivitě s přesností nepotkával, Rus po Koudelkově nabídce trefil jen obránce před sebou. Po půlhodině zahrozili i hosté, jenže Jícha byl proti Žůrkově střele na místě. Na druhé straně po Hapalově nabídce doslova ukradl míč Kroupovi z kopaček Nemrava. Osm minut před přestávkou si na hranici šestnáctky srovnal míč na kopačky Fládr a prudkou střelou otevřel skóre.

Před přestávkou byl ještě aktivní Koudelka, jenže bez potřebné přesnosti. Jak se brání čistě soupeř, předvedl v posledních sekundách Schuster, který doslova „ocucal“ o balón Michalce.

Vyrovnání

Po změně stran zkoušel hlavičkovat na zadní tyči osamocený Jaroněk, jenže slabý pokus byl pro Jíchu lahůdkou. Dvě hlavičky Kroupy skončily mimo prostor vymezený třemi tyčemi. Pět minut před koncem se zastřeloval Mančík, jeho první hlavička šla mimo branku. O minutu později si tentýž hráč v naší šestnáctce udělal až příliš důrazně prostor na úkor Schustera, jenže rozhodčí nereagoval a Mančík z otočky trefil přesně pod břevno.

 

zdroj: www.1skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu


1.SK Prostějov
Oldřich Machala - trenér Prostějova: První poločas nás jednoznačně stál plné tři body. Měli jsme v něm dostatek šancí na větší náskok, překopli jsme i prázdnou branku, proměnili jsme jen jedinou střelu. Sice jsme hodně stříleli ze střední vzdálenosti, jenže jsme povětšinou ani netrefili branku. V druhém poločase jsme úplně přestali hrát, nevím proč. I když jsme ještě nějakou šanci měli, nezvýšili jsme, naopak jsme přestali kombinovat a nedrželi balón. Tím jsme se dostali pod tlak, protože soupeř hrál jednoduše dlouhé balóny. Začali jsme se bát o výsledek, zatímco soupeř v takových případech nemá co ztratit a z jediné šance nám dal branku. Je to ztráta bodů, která samozřejmě mrzí.

ČSK Uherský Brod
Martin Onda - Trenér Uherského Brodu: Přijeli jsme na půdu prvního týmu soutěže, takže jsme pochopitelně měli respekt. Tušili jsme, co nás čeká, což se potvrdilo během prvních třiceti minut, když do zápasu domácí vstoupili naplno. Doufali jsme, že to nevydrží celé utkání, což se potvrdilo. První šanci jsme měli po třiceti minutách, kdy mohl skórovat Žůrek, do té doby jsme byli pod tlakem zejména ze standardních situací. Samozřejmě jsme nepřijeli hrát kombinační fotbal, přijeli jsme sem s určitým záměrem a ten se nám v závěru s určitým štěstím podařilo realizovat. S bodem jsme nadmíru spokojeni. Pokud i takové mužstvo, jakým Prostějov je, tahá pět minut před koncem čas, je to pro nás vizitka, že i stav 1:0 byl pro ně dobrý. I za jejich pasivitu v druhé půli utkání remíza sluší.



Sestavy


1.SK Prostějov
F. Jícha [-] - M. Sečkář [-] , A. Schuster [-] , A. Rus [-] - L. Hapal [-] (79. O. Pernatskyi [-] ) , Z. Fládr [-] , J. Šteigl [-] (76. T. Langer [-] ) , J. Pančochář [-] , J. Koudelka [-] (81. M. Hirsch [-] ) , L. Machýnek [-] - K. Kroupa [-]

ČSK Uherský Brod
V. Nemrava [-] - L. Nevařil [-] (85. M. Pavelka [-] ) , M. Vrága [-] , M. David [-] , J. Kovář [-] - L. Jaroněk [-] (73. V. Dolina [-] ) , B. Šálek [-] , D. Sklenář [-] , M. Pochylý [-] - J. Michalec [-] (68. M. Mančík [-] ) , J. Žůrek [-]

Počet diváků: 283. Rozhodčí: KULIČKA Radek - DROZDY Luboš, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Tady budu věřit papírovému favoritovi.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích