P. Rubý 55.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 14:30

21.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřkovice získaly důležité tři body


Branky


55. P. Rubý
14

V domácím utkání dokázala Odra zvítězit 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Po dvou předešlých prohrách potřebovaly Petřkovice nutně doma bodovat s Líšní. Ta zatím sbírala na jaře body doma a jediný venkovní zápas prohrála. Domácí Odra se potřebovala odpoutat od dvou celků, Mohelnice a HFK Olomouc, které okupují sestupové pozice v tabulce Moravskoslezské fotbalové ligy.  Líšeň by se naopak výhrou dotáhla na top trojku. V rvním poločase se hodně bojovalo a i to byl důvod nezvykle velkého počtu žlutých karet na první dějství. Byly celkem čtyři. Tři na straně domácích Petřkovic a jedna na straně hostující Líšně. Branky se ale diváci nedočkali a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. Na domácím hřišti je však Líšeň po dvou utkáních stoprocentní a pro Hodonín to nebude jednoduché.

Rozhodující gól

Petřkovice se al jako jediné dočkaly branky po změně stran. Po deseti minutách hry ve druhém dějství se prosadil domácí Patrik Rubý a poslal Odru do vedení 1:0. Hostující Líšeň se ve zbytku utkání nedokázala prosadit ani Petřkovice svůj náskok nezvýšily. Získaly tak důležité tři body a odpoutaly se od Holice, na kterou mají náskok již osmi bodů a na poslední Mohelnici bodů devět, protože oba celky v tomto kole prohrály. V dalším kole se ředstaví Petřkovice na hřišti Hanácké Slavie Kroměříž a Líšeň přivítá rozjetý Hodonín.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
F. Chvěja [-] - R. Wozniak [-] , M. Honiš [-] , L. Švancer [-] (82. D. Smékal [-] ) , Z. Staněk [-] , R. Lokša [-] , R. Baranek [-] (65. M. Latocha [-] ) , R. Holiš [-] , M. Sporysz [-] , P. Rubý [-] , L. Regec [-] (46. J. Ptáček [-] )

SK Líšeň
J. Kotnour [-] - M. Bednář [-] , P. Demeter [-] , L. Fall [-] , L. Hanuš [-] , J. Hlavica [-] , T. Zezula [-] (60. F. Smrčka [-] ) , M. Machálek [-] (76. R. Čampa [-] ) , D. Krška [-] , V. Minařík [-] (82. I. Mykhailovskyy [-] ) , . Reteno [-]

ŽK: 24. L. Švancer , 25. R. Baranek , 31. M. Honiš , 90. R. Holiš - 37. . Reteno , 51. T. Zezula , 73. L. Hanuš .
Hráči zápasu: P. Rubý .
Počet diváků: 261. Rozhodčí: Drozdy Luboš - TOMANEC Josef, MOJŽÍŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Tomáš Binar
Tip experta: výhra hostů

Hřiště v Petřkovicích je velmi specifické a každému se na něm hraje hůř než na normálním hřišti. Nicméně minulý domácí zápas Petřkovice prohráli 0:4 s HFK Olomouc, což bylo překvapení. Líšeň má velmi kvalitní kádr, což potvrdila i v přátelském zápase, které jsme proti sobě v zimě sehráli. Hosté zvítězí.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích