0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

21.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí se rozjíždí


Branky


4. P. Dolejš , 52. P. Simr , 63. P. Simr
14

Druhé venkovní utkání už Velmez zvládl a vyhrál 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný začátek

Hned ve třetí minutě museli domácí fotbalisté řešit nepříjenost. To když jejich brankář Machalický fatálně podběhl centr z levé strany z kopačky Demetera, který pak našel před úplně odkrytu brankou exligového kanonýra Petra Dolejše, který se nemýlil a poslal míč v pohodě do sítě. Domácí Vyškov se potom snažil o větší tlak, ale potýkal se s horší koncovkou a nevytvořil si nějakou extra vyloženou brankovou příležitost a tak se šlo do kabin po pětačtyřiceti minutách za stavu 1:0 pro hostující Velké Meziříčí.

Navýšení vedení

Domácí trenér Jan Trousil zkusil na vývoj utkání zareagovat hned dvojitým poločasovým střídáním, ale moc to nepomohlo, protože hned po sedmi minutách hry po změně stran odskočilo Velké Meziříčí na rozdíl dvou branek. Domácí celek bude muset trénovat bránění centrů ze strany, protože opět padla branka po téhle situaci. Tentokrát si centrovaný míč našel hlavou další exligový hráč Pavel Simr a dostal jej za brankáře Machalického. A do třetice z centru. Tentokrát v 63. minutě přišel centr po krásné akci na levé straně a hlavičkou jeden z hostujících hráčů přiťukl míč na Pavla Simra, který druhým gólem v tomto utkání stanovil konečné skóre na 0:3 pro jeho Velké Meziříčí. 



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: Nejprve jsme soupeři darovali gól a pak jsme měli šance vyrovnat, bohužel nikdo z našich hráčů nedokázal míč dotlačit do sítě. Udělal jsem změny, abychom zvedli ofenzivu, ale bohužel jsme zase brzo inkasovali.




Sestavy


MFK Vyškov
M. Machalický [-] - D. Odehnal [-] (76. M. Kone [-] ) , M. Jeřábek [-] , M. Tijani [-] , C. Toure [-] , M. Kuncl [-] - F. Schneider [-] , M. Matocha [-] (46. F. Studený [-] ) , V. Novotný [-] (46. D. Němeček [-] ) , D. Přerovský [-] - D. Pospíšil [-]

FC Velké Meziříčí
T. Pokorný [-] - P. Mucha [-] , D. Komínek [-] , L. Berka [-] (76. J. Krejčí [-] ) , R. Demeter [-] (79. A. Vlk [-] ) , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] (66. P. Mezlík [-] ) , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , M. Puža [-] , J. Šimáček [-]

ŽK: 43. F. Schneider , 66. D. Němeček , 86. M. Tijani , 90. M. Kuncl - 18. D. Komínek , 84. E. Smejkal .
Hráči zápasu: P. Simr .
Počet diváků: 283. Rozhodčí: ŽUROVEC David - CIESLAR Ondřej, BUREŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Tomáš Binar
Tip experta: remíza

Týmy s obrovskou kvalitou. Vyškov překvapil vysokou prohrou v Hodoníně, Velmez zase v Uherském Brodě. Tady nemůžu jinak, než zkusit remízu.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích