Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2018 17:00

23.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prostějov dál kraluje


Branky


11

Z Valašska se prostějovští fotbalisté vrátili večer s dalšími třemi body. Utkání navázalo na to zimní v rámci Tipsport ligy, do poločasu bylo rozhodnuto. Zasloužily se o to slepené góly Koudelky a Hapala a - co je vskutku pozoruhodné - také skvělá hlavička stopera Schustera. Koudelka chvíli po přestávce přidal svoji druhou branku a zápas pokazila snad jen absence čistého konta brankáře Jíchy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po pěti minutách se za míčem v dobré pozici hnal domácí Vychodil, Jícha byl však u míče dřív. Toho posléze protáhl ranou ze střední vzdálenosti Gruzínec Chargeišvili, Jícha míč vyrazil na roh.

V úvodní dvacetiminutovce byli domácí aktivnějším týmem, vyloženou šanci na žádné straně ale diváci neviděli. Vzrušením snad mohly být jen některé překvapivé výroky trojice sudích. Do dvou dobrých šancí se dostal Alaverdašvili, míč z jeho kopačky však pokaždé těsně minul branku. Na druhé straně to z dálky zkoušel Koudelka, Muchou vyražený míč ale Kroupa do sítě nevrátil.

Nádherný prostorový balón téměř od vlastní šestnáctky byl k vidění osm minut před přestávkou. Do volného prostoru si naběhl Koudelka, udělal se štěstím kličku obránci a technicky zavěsil ke vzdálenější tyči. Vzápětí tentýž hráč odcentroval na zadní tyč, kam si naběhl Hapal a skluzem zvýšil na dvoubrankový rozdíl.

Hráč s číslem 5 na zádech ještě do přestávky nebezpečně pálil zpoza šestnáctky, Mucha míč vyrazil na roh. Ten naši rozehráli nakrátko, Fládrem centrovaný míč zprava na hranici malého vápna nadzvedl hlavou Schuster a připsal si tak první branku v prostějovském dresu.

Kosmetická úprava

Druhý poločas načal pěknou střelou přes zeď Fládr, neméně efektním zákrokem se prezentoval Mucha. Pak vykopával Jícha, domácí obrana před vlastním gólmanem trestuhodně zaváhala a pohotový Koudelka dal pohodlně čtvrtou branku. Vzápětí vezl Hapal ve skluzu „bůra“, jenže minul.

Před vypršením hodiny hry měl velkou šanci také Pernackij, jenže osamocen mířil vysoko nad břevno. Ke slovu se postupně za jednoznačného stavu dostávali domácí, Vychodilovu střelu vyrazil Jícha na roh. Kroupa sice vsítil pátý gól, jenže z ofsajdu, a tak se radovali i domácí. Třináct minut před koncem čechraný míč do vápna uklidil parádně z voleje k tyči střídající Gomola – 1:4. V poslední pětiminutovce ještě pálil nad branku Vychodil a Gomola nastřelil břevno, skóre se ale už nezměnilo.

Zdroj: www.1skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
trenér Smejkal: Bohužel dneska se ukázalo, že nám chybí v týmu bojovníci a hráči kteří chtějí vyhrát. Někteří hráči se utápěli v kličkách, další šetřili krokem zpět do defenzívy. Když už jsme se dostali do gólové šance tak jsme nedali ani ty vyložené. Dnes bohužel chybovali i Ti nejzkušenější hráči, takže jsme prohráli zcela po vlastní zásluze.

1.SK Prostějov
Oldřich Machala - trenér Prostějova: „Prvních třicet minut nám úplně nevyšlo. Nešel nám pohyb a utkání bylo tím pádem vyrovnané. Zlomili jsme to vydařenou pětiminutovkou v závěru první půle. V padesáté minutě jsme dali na 4:0 a bylo po zápase. Mrzí mě, že jsme na nějakých dvacet minut vypadli z role, důsledkem byl hloupě obdržený gól, což byla trochu kaňka na zápase. Získali jsme ale tři body, pro něž jsme přijeli. Každý soupeř se proti nám chce vytáhnout, přesto se nám podařilo bodově odskočit, klukům musím pogratulovat, zápas jsme zvládli výsledkově a posléze i herně. Pětibodový náskok samozřejmě těší, stát se může kdykoli cokoli. Chceme ale vyhrávat, chceme druhou ligu.



Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
F. Mucha [-] - M. Václavek [-] (53. T. Gomola [-] ) , Š. Vrána [-] , O. Bartozel [-] (46. M. Výmola [-] ) , A. George [-] , P. Klimpar [-] (63. P. Furmánek [-] ) , F. Drozd [-] , T. Chargeishvili [-] , L. Vychodil [-] , V. Žilinský [-] , L. Chapodze [-]

1.SK Prostějov
F. Jícha [-] - O. Pernatskyi [-] , A. Schuster [-] , A. Rus [-] - L. Hapal [-] (69. M. Hirsch [-] ) , J. Koudelka [-] (75. M. Zapletal [-] ) , D. Zhykol [-] (72. D. Píchal [-] ) , J. Pančochář [-] , Z. Fládr [-] , L. Machýnek [-] - K. Kroupa [-]

ŽK: 47. Š. Vrána .
Hráči zápasu: J. Koudelka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - VOSTREJŽ Ivan, POPELÁK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Prostějov bude hájit prvenství a i když je Valmez doma silný, tak to tentokrát stačit nebude.

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích