0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

23.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyškov doma podruhé nedal gól


Branky


13

Otrokovice uhrály bod za bezbrankovou remízu a hřišti Vyškova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V páté minutě byl Vyškov blízko první brance, když dostal míč za obranu Daniel Pospíšil, ale nakonec těsně přestřelil. O tři minuty později zahrozil Lahodný, jehož třelu ze třiceti metrů vyrazil Semanko na rohový kop. V 18. minutě utekl hostující Bojda, kterého sice bránící hráči dostihli, ale on přesto zakončil, ale trefil pouze jednoho z nich. Větší šanci měl násladně Pěnička, který doběhl k tomuto odraženému míči a z první jej z šestnáctky trestuhodně poslal mimo poloodkrytou branku. Ve 37. minutě fauloval v pokutovém zemí otrokovický Vodehnal a byla nařízena penalta pro domácí Vyškov. Její exekutor ji však nedoká.zal proměnit, když jej Semanko vychytal a následně otrokovičtí dokázali zabránit dorážce. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Ve druhém poločase na nějakou přímo vyloženou šanci dlouho čekali a dočkali se až čtvrt hodiny před závěrečným hvizdem, to se odhodlal na půlce k sólu domácí, střídající Novotný a dostal se až ke střele a k jeho smůle nastřelil pouze horní konstrukci Semankovi svatyně. Dalš velkou šanci na strhnutí zápasu na svoji stranu měli domácí hráči v úplném závěru, když v devadesáté minutě rozehrál Studený standardní situaci a míč doskákal až na zdálenější tyč k Jeřábkovi, který ale z blízkosti netrefil poloprázdnou branku a odmítl tak tři body pro svůj tým. Oba celky se tak rozešli po bodu za bezbrankovou remízu. 



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: Cel= jaro nemůžeme dát gól ze hry a jakmile jej nedáme na začátku tak hrajeme v křeči. Měli jsme vyložené šance a v závěru i velký tlak. Je to pro mě zklamání, protože jsme tento zápas měli vyhrát.




Sestavy


MFK Vyškov
T. Sova [-] - M. Tijani [-] , M. Kuncl [-] , D. Němeček [-] , D. Odehnal [-] - M. Jeřábek [-] , L. Lahodný [-] , F. Schneider [-] (55. K. Zoue [-] ) , D. Přerovský [-] (67. V. Novotný [-] ) , F. Studený [-] - D. Pospíšil [-]

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - R. Jurča [-] (78. A. Bahounek [-] ) , D. Nzembi [-] (74. J. Kiška [-] ) , D. Bojda [-] , Š. Chwaszcz [-] , A. Jasenský [-] , D. Pěnička [-] , M. Fiala [-] , O. Byrtus [-] (63. Z. Behan [-] ) , T. Zábojník [-] , M. Malý [-]

ŽK: 77. M. Fiala .
Hráči zápasu: J. Semanko .
Počet diváků: 265. Rozhodčí: Páral Roman - SILNÝ Zdeněk, POPELÁK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Vyškov není tak silný jako na podzim, ale myslím, že doma by měl vyhrát.

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích