R. David 90.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

23.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Uherský Brod jako první na jaře vyhrál nad Hlučínem


Branky


90. R. David
13

Gólem ve třetí nastavené minutě vyhrál Brod nad Hlučínem 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali jako první do větší šance. Bylo to v přesné po deseti minutách hry. V té přišel pěkný centr z levé strany a v pokutovém území se dostal ke střele jeden z hostujících hráčů, ale naálil pouze jednoho z dobře postavených obránců, jinak by to ale byla hodně nebezpečná střela. Hosté poté zahrozili ještě osm minut řed změnou stran. De Carvalho se ve 37. minutě snažil lobem přehodit vyběhnuvšího domácího brankáře Nemravu, který však míč konečky prstů zachytil a zneškodnil tuto velkou šanci. První poločas se odehrával hlavně uprostřed hřiště a mnoho šancí nenabídl. Obrazu hry tak odpovídá i remízový stav 0:0, za ktetrého šly oba celky do šaten. 

Červená a rozhodnutí

Ve druhém poločase konečně pořádně zahrozil také domácí Uherský Brod. Bylo to konkrétně v 69. minutě, kdy se po pěkné akci a centru dostal k míči v pokutovém území Hlučína jeden z domácích hráčů, ale brankář Kolenko jeho střelu k tyči skokem zneškodnil. Ve stejné minutě se odehrála také jedna z nejdůležitějších situací v utkání. U postranní čáry byl ostře faulován domácí Mančík a hostující kapitán Žižka za tento faul viděl červenou kartu a musel předčasně do sprch. Hlučín tak dohrával v oslabení. V 79. minutě se i přes oslabení dostali hosté do největší šance zápasu a nastřelili z dobré pozice břevno. Po faulu Jančíka ve druhé nastavené minutě zahrával Uherský Brod standardní situaci, ze které poslal centr do vápna Šálek a domácí nadvakrát dokázali dostat míč do sítě, konkrétně se to povedlo Richardu Davidovi a ten tak rozhodl utkání jediným gólem.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda - Trenér Uherského Brodu: Je to velice vydřené vítězství nad výborným soupeřem a my tak můžeme být velmi spokojeni. Dobrou taktikou jsme eliminovali největší zbraně soupeře a do utkání jsme vstoupili s respektem.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
V. Nemrava [-] - M. David [-] , M. Pavelka [-] , M. Vrága [-] - D. Sklenář [-] , V. Dolina [-] , M. Mančík [-] , B. Šálek [-] , R. David [-] - J. Žůrek [-] , F. Hruboš [-] -

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - P. Žižka [-] , J. Mac [-] , V. Heinik [-] - K. Hudeczek [-] , J. Málek [-] , C. De [-] , M. Foltyn [-] - D. Kraut [-] , M. Krejčí [-] - R. Štefek [-]

ŽK: 52. M. Mančík , 70. V. Dolina , 86. M. Červinka - 30. M. Krejčí , 77. K. Hudeczek , 90. K. Jančík . ČK: 70. P. Žižka .
Hráči zápasu: R. David .
Počet diváků: 241. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - HLUBINKA Jakub, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Oba týmy mají formu a rozejdou se tak po bodu. Nevidím favorita.

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů