Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2018 17:30

24.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž podlehla v přestřelce Líšni


Branky


2. P. Hloch , 45. M. Kovář (p.) , 45. M. Kovář - 11. P. Demeter , 15. . Reteno , 52. D. Krška , 64. T. Machálek
11

V divoké přestřelce, ve které diváci viděli sedm branek, byla úspěšnější Líšeň, která zvítězila v Kroměříži 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velice dobrý začátek předvedla Hanácká Slavia, když hned ve druhé minutě udeřila. Po sérii autových vhazování na pravé straně se dostal míč na hranici šestnáctky, kde se do něj opřel Pavel Hloch a Kotnour byl na jeho pokus krátký. Na odpověď nečekala Líšeň příliš dlouho. Trvalo ji to pouze devět minut. V jedenácté minutě Kofroň stáhl neškodný centr ze vzduchu, ale jeho spoluhráči následně o míč přišli při rozehrávce a po rychlém protiútoku se prosadil Patrik Demeter. A o čtyři minuty později utkání hosté dokonce otočili. Kofroň vyběhl špatně a následně měl Reteno Elekana snadnou pozici při zakončení do odkryté brány. Minutu před koncem poločasu dostal Martin Blanař křižnou přihrávku přes pokutové území a následně vypálil, jeho střela se odrazila k Marianu Kovářovi a ten se štěstím dostal míč přes zasahujícího obránce až do sítě. Následně přišel další zvrat v utkání. Byl tu další obrat a to, když ve druhé nastavené minutě měla Kroměříž výodu pokutového kopu. Ze svého pohledu doprava nahoru mířila střela Mariána Kováře a Kotnour sice zvolil dobrou stranu, ale penalta byla dobře kopnutá, 3:2.

Líšeň v poločase reagovala na průběžný výsledek dvojitým střídáním. A hned v sedmé minutě druhého dějství to přineslo ovoce. K rozehrávce přímého kopu pár metrů za šestnáctkou se postavil David Krška, který obstřelil zeď a překonal brankáře Kofroně potřetí v tomto utkání. V 64. minutě byl dokonán poslední obrat v tomto utkání a to, když se přesnou střelou trefil hostující Tomáš Machálek. V 83. minutě měli domácí největší šanci na vyrovnání. Tomáš Matoušek vyslal jednoho z nabíhajících spoluhráčů po pravé straně a ten vypálil dobře, ale hostující celek zachránila branková konstrukce a Líšeň si tak odvezla z divokého utkání tři body za vítězství 4:3.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Ivo Světlík - trenér Kroměříže: Dělali jsme velké individuální chyby, které rozhodly zápas, protože jsme soupeři všechny čtyři branky tímto způsobem nabídli. Je to velké zklamání, ale nic nebalíme. Ve hře je ještě 24 bodů.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Matoušek [-] , T. Jeleček [-] , P. Hloch [-] , D. Šmerda [-] (87. Š. Vyhlíd [-] ) - E. Sedláček [-] (87. D. Moravec [-] ) , L. Motal [-] , D. Stratil [-] (67. D. Krhut [-] ) , M. Blanař [-] - M. Kovář [-] , O. Berčík [-]

SK Líšeň
J. Kotnour [-] - M. Machálek [-] (46. L. Fall [-] ) , D. Krška [-] , V. Minařík [-] (75. A. Fila [-] ) , M. Bednář [-] , J. Hlavica [-] (46. F. Smrčka [-] ) , T. Zezula [-] , P. Demeter [-] , L. Hanuš [-] , . Reteno [-] , T. Machálek [-]

ŽK: 31. T. Matoušek , 88. D. Šmerda , 88. Z. Kofroň - 29. D. Krška , 34. L. Hanuš , 45. T. Zezula , 45. J. Hlavica , 74. L. Fall , 76. T. Machálek , 90. J. Kotnour .
Hráči zápasu: M. Kovář .
Počet diváků: 317. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - ŠAMÁREK Jan, BUREŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Lukáš Hapal
Tip experta: remíza

Líšeň má dobrou formu, Kroměříž nečekaně ztrácí a tak by si hosté mohli připsat bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích