Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

24.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rýmařov si poradil s Vyškovem


11

Nečekaně jednoznačně skončil souboj Jiskry s Vyškovem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný začátek prožila domácí Jiskra která se hned po minutě hry dostala do vedení. Po rychlém brejku dostal ideální pas Nikolas Tilkeridis a přesnou střelou k tyči nedal brankáři Sovovi šanci. Ve čtrnácté minutě měli první velkou šanci i hosté. Touré dostal dobrý pas a byl proti němu už jen poslední obránce, ale bohužel jej trefil. Hned o minutu ozději se dostal ve vápně mí ke Kunclovi, který ale netrefil v dobré pozici bránu. O další dvě minuty později, tedy v sedmnácté minutě tady byla třetí velká šance Vyškova v rychlém sledu za sebou. Jednomu z hostujících hráčů byl signalizován ofsajd, ale stihl tam doběhnout druhý a ten byl sražen v pokutovém území na hranici pravidel, ale sudí nepískal. Ani jednu ze tří ale Vykov neproměnil a tak přišel tret. Po rohovém kopu ve dvacáté minutě se nejýše dostal Pavel Ondruška a hlavičkou dostal míč pár centimetrů za čáru. o pár sekundách rozhodčí branku uznal. O minutu později se dostal d šance opět Vyškov, když po pěné akci se dostal k míči Tijani, ale vychytal jej brankář Baroš. Ve 25. minutě znovu šance svěřenců Jana Trousila, když přišel do vápna centr a Filipu Studenému chyběl jen kousek, aby jej trefil. Ve třicáté minutě trefili domácí břevno. Ve 39. minutě našel rohový kop hlavu Lahodného, ale jeho zakončení nebylo moc důrazné. Ve 41. minutě zaváhal při centru Baroš, ale nakonec svoji chybu stihl napravit. O minutu později se už ale Vyškov za svoji aktivitu dočkal. Marek Matocha napřáhl zpoza vápna a trefil přesně k tyči. Minutu před poločasem ale Rýmařov opět odskočil na rozdíl dvou branek, když krásná střela jednoho z domácích zpoza vápna šla do břevna a důrazný Lukáš Woitek k míči doběhl a dorazil jej do prázdné brány. 

Ve 49. minutě po narážečce Studeného s Mtochou druhý jmenovaný zakončoval, ale Baroš byl pozorný. V 69. minutě se po dlouhém nákopu dostal míč k Tilkeridisovi, který přehodil brankáře Sovu a svým druhým gólem v utkání zvýšil na konečných 4:1.O chvíli později po chybě jednoho z obránců měl před sebou jeden z vyškovských odkrytou bránu, kterou ale netrefil. Zápas nedohrál Dydowicz, kterého trefil míč do hlavy a nejspíše to vypadá na otřes mozku



Ohlasy k zápasu


SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Gól jsme inkasovali po naší chybě ve středu hřiště, kdy nás pak potrestal Matocha hezkou střelou. Důležitý byl gól do šatny, když byl důrazný Woitek. S výkonem jsem spokojený.




Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
L. Baroš [-] - L. Woitek [-] , P. Ondruška [-] (73. . Piroška [-] ) , R. György [-] , N. Tilkeridis [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] (87. T. Šupák [-] ) , D. Dydowicz [-] , R. Němec [-] , J. Harazin [-] , T. Němec [-] (79. V. Fiala [-] )

MFK Vyškov
T. Sova [-] - D. Němeček [-] , M. Tijani [-] (29. D. Přerovský [-] ) , C. Toure [-] , M. Kuncl [-] - L. Lahodný [-] , M. Jeřábek [-] , V. Novotný [-] , M. Matocha [-] , F. Studený [-] - D. Pospíšil [-]

ŽK: 59. J. Harazin , 64. P. Ondruška - 63. D. Přerovský , 73. F. Studený .
Hráči zápasu: N. Tilkeridis .
Počet diváků: 272. Rozhodčí: Denev Alex - MACHAČ Lukáš, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Lukáš Hapal
Tip experta: výhra hostů

Vyškovu se nedaří tak, jako na jaře, ale tým má dobrý, takže tipuji, že v Rýmařově vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích