K. Kroupa 58. (p.)
K. Kroupa 69.
K. Kroupa 87.
3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2018 17:30

24.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Prostějov otočil duel s Petřkovicemi


Branky


58. K. Kroupa (p.) , 69. K. Kroupa , 87. K. Kroupa - 20. R. Holiš
11

Zápas dvou odlišných poločasů a hattrick kapitána Karla Kroupy viděli diváci, kteří přišli v netradičním pátečním podvečeru na třetiligový fotbal. Pokud je první poločas nerozmrzel, ve druhém poločase si přišli na své. Naši zápas otočili, když první gól vstřelil Kroupa z penalty po faulu na Suse, druhý hlavičkou přes gólmana a třetí nádhernou technickou střelou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petřkovice byly od úvodního výkopu možná překvapivě lepší. Měli míč na kopačkách a brzy začaly ohrožovat domácí svatyni, byť zpočátku poměrně nepřesně. Vážně zdvižený prst po deseti minutách hry jsme nevzali příliš vážně. To totiž Holiš načechral míč zleva do vápna a „koníčka“ jednoho z hostů vyhlavičkoval z brankové čáry stoper Pernackij!

Koudelka si na druhé straně rovnal míč ke střele, jenže obrana hostí moc dobře věděla, že může jít o smrtící pokus. Po náznaku kombinační akce Petřkovice získaly roh a po jeho rozehrání usměrnil míč za Jíchova záda Holiš.

A mohlo být s námi ještě hůř, po chybě dostal Lokša možnost samostatného nájezdu zprava na Jíchu, který využil malého zaváhání soupeřova útočníka a situaci zachránil. První, spíše propagační střela našich na Godulu přišla až po čtyřidvaceti minutách. Deset minut před přestávkou bylo v hledišti hodně vzrušení, když se terči sporných zákroků v šestnáctce stali Kroupa i Hapal, jenže sudí zůstal v klidu.

Další chvíle vzrušení přišly těsně před přestávkou. Nejprve Rubý našel přesně Szotkowského, ten však jeho přesně cíleným centrem pohrdl. Na druhé straně po nepřímém kopu hlavičkoval Pernackij těsně vedle tyče, tamtéž skončil i pokus Hapala zpoza šestnáctky.

Obrat

Po obrátce se první osmělil zprava obránce Machynek, jenže netrefil bránu. Po tuctu minut se otevřel prostor před Susem, ten si ještě narážečkou vylepšil pozici a už byl v šestnáctce. Tam jej složil Sporysz a rozhodčí tentokrát neváhal. Godula zkoušel Kroupu rozhodit, ale na přesnou střelu k levé tyči nedosáhl.

Našemu týmu narostla křídla, Kroupa zpracoval míč pro Hapala, ten však vyslal míč těsně nad břevno. Koudelka to neúnavně zkoušel po levé straně, nenašel ovšem spřízněnou duši před gólmanem. Vlevo se však často nabízel i bek Sečkář, který dvacet minut před koncem odcentroval před branku a Kroupa ve výskoku nachytal Godulu při nesprávném odhadu situace.

Čtvrt hodiny před koncem si Koudelka poradil s protihráčem, jenže jeho střelu z úhlu Godula kryl. Zaskvěl se i Jícha, který vykopl dobrou Latochovu střelu. Dobrou šanci na vyrovnání měl čtyři minuty před koncem Szotkowski, který se prosadil po pravé straně, jenže pálil už z velkého úhlu do tyče.

Poslední slovo měl tak opět Kroupa. Po chybném odkopu Petřkovic mu Hapal nabídl míč, náš kapitán měl dostatek času a prostoru navést si míč na pravačku a technicky zakončil k levé tyči. Zkompletoval tak nejen svůj hattrick, ale také konečné skóre utkání.

zdroj:www.skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu


1.SK Prostějov
Oldřich Machala - trenér Prostějova: Byla to těžká dřina. Počítal jsem s tím, Petřkovice jsem viděl dvakrát a vím, že to je kvalitní mužstvo. Wozniak, který sice nehrál, má ligové zkušenosti, Lokša je velmi dobrý směrem dopředu. Zkomplikovali jsme si ale situaci naším výkonem v prvním poločase, vůbec nevím, proč jsme takhle hráli. Chtěl bych se za to divákům omluvit. Byli jsme všude pozdě, nebyli jsme na míči, odkopávali jsme balóny. Zaslouženě jsme prohrávali. O přestávce jsme udělali jednu změnu a druhá půle byla úplně jiná. Fotbalová, agresivní, byli jsme blízko k soupeři, bojovali jsme, zápas jsme chtěli otočit a naše morálka se ukázala.




Sestavy


1.SK Prostějov
F. Jícha [-] - O. Pernatskyi [-] , M. Sus [-] , A. Rus [-] (46. M. Sečkář [-] ) - D. Zhykol [-] (88. D. Píchal [-] ) , L. Hapal [-] , J. Koudelka [-] (83. M. Hirsch [-] ) , J. Pančochář [-] , L. Machýnek [-] , Z. Fládr [-] - K. Kroupa [-]

FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - M. Honiš [-] , M. Szotkowski [-] , Z. Staněk [-] , D. Smékal [-] (83. M. Václavík [-] ) , R. Lokša [-] , R. Baranek [-] , R. Holiš [-] , M. Sporysz [-] (68. M. Latocha [-] ) , P. Rubý [-] , L. Švancer [-]

ŽK: 30. J. Pančochář - 15. R. Holiš , 32. R. Baranek .
Hráči zápasu: K. Kroupa .
Počet diváků: 426. Rozhodčí: Petr Zdeněk - ŠVEHLA Marek, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Lukáš Hapal
Tip experta: výhra domácích

Jdeme zápas od zápasu a věřím, že vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích