4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2018 17:00

30.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnice na jaře poprvé vyhrála


Branky


10

Mohelnice si připsala první jarní výhru a Valmezu připravila debakl 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Mohelnici se diváci dočkali první větší šance až po téměř půl hodině hry. Ve 23. minutě se po pěkné individuální akci spoluhráče dokázal prosadit z bezprostřední blízkosti, aktivně hrající, Petr Navrátil a z první vážnější šance poslal domácí celek do vedení, které vydrželo až do poločasového hvizdu hlavního rozhodčího Zaorala.

Ve druhém poločase se dlouho nic pořádného nedělo, až pět minut před koncem začala nečekaná fialová smršť domácího celku. Nejprve v 85. minutě předvedli domácí krásnou kombinační akci, na jejímž konci byl stabilní člen kádru i základní sestavy Mohelnice Jan Fišara a dodal domácímu celku větší klid a gólem na 2:0 jej přiblížil k prvnímu jarnímu vítězství. Hned o minutu později už o přisání tří bodů na mohelnické konto bylo rozhodnuto definitivně. Po brejkové akci a rychlé přihrávce šel krajní obránce Jaroslav Hlavsa sám na brankáře, když jej ještě z každé strany podporovali spoluhráči. Hlavsa to vzal ale na sebe a poslal míč po zemi za brankáře Muchu. Definitivní podobu konečnému výsledku dal v devadesáté minutě střídající Daniel Smrček, který šel sám na brankáře po chybě jednoho ze stoperů, který nechal míč za sebou. V první akci trefil tyč, následně se ale míč dostal zpátky k němu a obešel obránce a následně i brankáře a poslal míč do sítě.



Ohlasy k zápasu


FK Mohelnice
Jaroslav Rolinek - trenér FK Mohelnice: Dnes jsme si tu výhru určitě zasloužili. Za celý zápas si kluci vytvořili snad osm gólových příležitostí a celý zápas jsme měli na hřišti převahu. Zlomili jsme to ale až druhou brankou.




Sestavy


FK Mohelnice
P. Večeř [-] - V. Knýř [-] , M. Vokoun [-] , M. Sedlo [-] , R. Kuba [-] , J. Hlavsa [-] - K. Yimuran [-] (43. P. Čank [-] ) , J. Malý [-] (88. L. Zhang [-] ) , J. Svoboda [-] , J. Fišara [-] - P. Navrátil [-] (80. D. Smrček [-] )

TJ Valašské Meziříčí
F. Mucha [-] - P. Furmánek [-] (54. Š. Vrána [-] ) , M. Václavek [-] , O. Bartozel [-] , A. George [-] , P. Klimpar [-] , T. Gomola [-] (60. M. Výmola [-] ) , F. Drozd [-] , L. Vychodil [-] (76. D. Smékal [-] ) , V. Žilinský [-] , L. Chapodze [-]

ŽK: 13. R. Kuba , 90. D. Smrček - 62. L. Vychodil , 88. A. George .
Hráči zápasu: P. Navrátil .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: ZAORAL Vít - SILNÝ Zdeněk, POLANSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Mohelnice získala první bod a myslím, že přidá do sbírky druhý.

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza