Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku zvládl lépe Hulín


Branky


9. M. Šrom , 13. M. Šrom , 24. V. Ondřejka , 53. M. Vyskočil (p.) , 62. M. Šrom - 8. J. Hlavsa , 35. J. Fišara , 51. V. Knýř , 66. R. Kuba
12

Kdo přišel na fotbal do Hulína, musel být s podívanou spokojený. Oba týmy předvedly otevřenou hru a s tím přišly i pěkné branky. Kromě toho si domácí tým vypracoval několik dalších slibných příležitostí, které ale nedokázal proměnit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše začalo poměrně brzy. Běžela 8. minuta, když hosté z Mohelnice zahrávali rohový kop, před brankou vyskočil nejvýše Jaroslav Hlavsa a hlavičkou poslal svůj tým do bezpečného vedení 0:1.

Toto vedení si hosté zasloužili právě za aktivitu v úvodních minutách. 

Spartak nicméně nesložil ruce a zakrátko slavil srovnání. V 9. minutě Erik Hradil prošel do pokutového území, přihrávkou před branku našel Michal Šroma, který srovnal na 1:1.

A mohlo být veseleji. V 10. minutě vysunutý Martin Vyskočil zkoušel přehodit vybíhajícího gólmana Večeře, ten konečky prstů střelu vyškrábl mimo branku.
Hosté zahrozili v 19. minutě, kdy se po pěkné kolmici od spoluhráče objevil v dobré pozici Petr Navrátil. Přízemní střela nakonec mířila mimo branku.

Pěkné momenty byly i na druhé straně. V 22. minutě hlavičkoval po centru mimo branku Michal Šrom a jen vedle branky skončila střela Václava Ondřejky v 23. minutě po samostatné akci.

Spartak si to vynahradil v 25. minutě. Michal Šrom přesprintoval svého obránce, předložil míč Martinu Vyskočilovi, ten posunul na Ondřejku, který z hranice šestnáctky bezpečně trefil k tyči 3:1.

Klidné vedení Spartaku trvalo do 35. minuty. To napřáhl k dalekonosné střele Vlastimil Knýř. Brankář Dostál na střelu nedosáhl, ta se odrazila od břevna a dorážkou hlavou snížil na 3:2 Jan Fišara.

Navýšit vedení Spartak mohl hned v 36. minutě, avšak Ondřejka střílející z otočky poslal míč vedle branky. 

Velmi slibnou příležitost na srovnání skóre měla Mohelnice v 41. minutě, kdy se po chybě obrany řítil na naši branku Jakub Svoboda, předložil míč na Petra Navrátila, proti kterému ale včas vyběhl brankář Dostál a konečnou střelu vyrazil.

I druhý poločas poté přinesl přehlídku pěkných branek. Tu první vstřelili hosté v 51. minutě. Vlastimil Knýř parádně z dvaceti metrů z přímého kopu napálil míč do tyče a od ní míč zapadl do branky – srovnáno na 3:3!

I tento stav nevydržel dlouho. V 53. minutě se do pokutového území vřítil 
Michal Šrom a z boku byl podražen protihráčem. Sudí Josef Tomanec nezaváhal a ukázal na značku pokutového kopu. Míč si vzal Martin Vyskočil a bezpečně kop proměnil – 4:3.

Hosté dál kousali. V 57. minutě jen těsně neskončila v brance hlavička Svobody. 

Nicméně to byl Spartak, kdo pojistil své vedení. V 63. minutě hosté odvrátili centr z pokutového území, míč vybojoval Michal Dvořáček a do ohně poslal další centr. Na ten si naskočil Michal Šrom a hlavičkou dovršil svůj hattrick! 5:3

Ještě jednou hosté našli odpověď na naši branku. V 66. minutě po standardní situaci hlavičkoval hostující kapitán Kuba a Mohelnice stáhla vedení Spartaku na 5:4.

Velice šikovně poté Václav Ondřejka v 68. minutě přehazoval vyběhnutého brankáře Večeře, ten se ale i tentokrát nenechal překvapit a akrobatickým zákrokem vyškrábl míč mimo branku.

Tím však podstatné dění na hřišti skončilo. Hosté ve zbytku zápasu již na srovnávací branku nedosáhli a ani Spartak si další brankové příležitosti nevypracoval. Divoký ale jinak pohledný zápas tak skončil výhrou domácích 5:4.

Spartak nyní čeká série venkovních zápasů. Ten první již ve středu bude v Líšni od 17 hodin a za týden v sobotu nás čeká utkání ve Vyškově.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - Trenér Hulína: Pro diváky se určitě jednalo o atraktivní zápas, horší to bylo ale pro trenéry. Já jsem kluky upozorňoval, že Mohelnice nemá co ztratit a hraje uvolněný fotbal. Dneska to tu také ukázali. Škoda, že v situacích, které jsme měli za stavu 3:1, jsme si nevedli lépe, měli jsme šance na tři další góly. Výsledek je 5:4 pro nás, ale až do konce jsme se strachovali, jestli budeme brát všechny body. Jsem rád za tu sérii 4 vítězství v řadě, protože tím jsme se dostali do klidnějších vod.




Sestavy


SK Spartak Hulín
J. Dostál [-] - E. Hradil [-] (63. M. Tureček [-] ) , M. Vyskočil [-] (74. V. Rožek [-] ) , M. Šrom [-] , V. Ondřejka [-] (81. M. Minář [-] ) , M. Malenovský [-] , M. Dvořáček [-] , M. Vyskočil [-] , T. Josl [-] , J. Zlámal [-] , J. Oulehla [-]

FK Mohelnice
P. Večeř [-] - R. Kuba [-] , M. Sedlo [-] , V. Knýř [-] , M. Vokoun [-] - J. Svoboda [-] , J. Fišara [-] , J. Malý [-] , J. Hlavsa [-] - P. Navrátil [-] , D. Smrček [-] (81. P. Čank [-] )

ŽK: 79. T. Josl , 83. J. Oulehla - 54. V. Knýř , 87. M. Sedlo .
Hráči zápasu: M. Šrom .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: Tomanec Josef - OGRODNÍK Vlastimil, ŠKROBÁK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Furik
Tip experta: výhra domácích

Mohelnice nehraje špatný fotbal, bohužel moc gólů nestřílí, myslím si, že Hulín doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích