3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství Petřkovic se rodilo až ve druhém poločase


Branky


7

 Všechny čtyři góly utkání Petřkovic s Hlučínem padly až ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 V prvním poločase měl ze začátku více ze hry Hlučín. Poté se karta na chvilku obrátila a Petřkovice se dostaly do mírného tlaku na pár minut. Následně byl průběh hry až do poločasové přestávky vyrovnaný. Gól diváci v první půli neviděli. K vidění bylo pár menších příležitostí, ale žádná přímo gólová.

 Hned po příchodu ze šaten se ale už skóre měnilo. K radosti všech 319 diváků daly branku domácí Petřkovice. Po osmi minutách hry druhého poločasu se totiž dokázal prosadit Jakub Ptáček a otevřel tak skóre. Poté byl delší dobu klid a skóre se měnilo až dvanáct minut před koncem. V 78. minutě navýšily Petřkovice náskok už na dvě branky a trochu se uklidnily. Tentokrát se rosadil domácí nejlepší střelec Radovan Lokša, pro kterého to byl už sedmnáctý gól v letošní sezoně a trefil se ve třetím zápase po sobě, ve kterých dal celkem pět branek, jelikož minulé kolo se blýskl hattrickem. Hlučín vykřesal jiskřičku naděje alespoň na bod dvě minuty před koncem. To se prosadil střídající Daniel Mikoláš a Odra ještě musela být na pozoru, aby o své vítězství nepřišla. Petřkovice se ale nestrachovaly dlouho, protože v devadesáté minutě se trefil střídající hráč i na jejich straně. Konkrétně to byl Marek Latocha, který vrátil Odře dvoubrankové vedení a pečetil tři body za konečný výsledek 3:1.



Ohlasy k zápasu



FC Hlučín
Radomír Korytář - trenér Hlučína: První poločas jsme nehráli špatně, ale nedáváme šance a tak nemůžeme chtít vyhrávat. Ve druhém poločase chtěl soupeř to vítězství více a šel si pro něj. Vyhrál tedy zaslouženě.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - M. Honiš [-] , M. Szotkowski [-] , Z. Staněk [-] , R. Lokša [-] , J. Ptáček [-] (83. M. Latocha [-] ) , R. Baranek [-] , R. Holiš [-] , M. Sporysz [-] , P. Rubý [-] (41. D. Smékal [-] ) , R. Wozniak [-]

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - D. Bialek [-] , V. Heinik [-] - K. Hudeczek [-] , M. Foltyn [-] , C. De [-] (74. D. Mikoláš [-] ) , A. Fojtík [-] (55. M. Krejčí [-] ) , J. Málek [-] - D. Kraut [-] - R. Štefek [-] , P. Žižka [-] (64. K. Jančík [-] )

ŽK: 44. R. Holiš , 74. R. Baranek , 81. R. Lokša , 85. Z. Staněk - 43. K. Hudeczek , 51. V. Heinik , 83. D. Kraut , 89. J. Málek .
Hráči zápasu: R. Lokša .
Počet diváků: 319. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - KNEISL Zdeněk, BUREŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Hlučín měl dobrý začátek jara a vrátí se do vítězných kolejí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů