2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2018 17:00

28.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Souboj prvního s druhým pro Prostějov


Branky


13

Prostějovští fotbalisté zvládli klíčový zápas jara, když v souboji prvního s druhým týmem tabulky jasně přehráli Velké Meziříčí. Nakročili tím jednou nohou zpět do druhé ligy, definitivně může rozhodnout už příští, předposlední kolo, v němž budou hostit 1.HFK Olomouc. Skóre otevřel už po sedmnácti minutách přesnou střelou Koudelka, který po přestávce také nahrál Kroupovi na druhou branku. Brankář Neoral tentokrát udržel čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První střelu na Krubu vyslal po osmi minutách hlavou Kroupa po nepřímém kopu. Příkladným napadáním soupeře získal míč Hapal, jenže nic z toho nebylo. To velké sólo předvedl po necelé čtvrthodině hry po levé straně Koudelka, jeho střelu Kruba vyrazil k Fládrovi, jehož zakončení bylo už slabší. O chvíli později získal Koudelka po chybě soupeře míč, posunul si balón na osu hřiště a střelou k tyči otevřel skóre.

V polovině první půle byla k vidění netradičně zahraná standardní siturace, přímý kop totiž kopal Kroupa a jen poměrně těsně netrefil zamýšlený „vingl“. Další brejkovou situaci řešil Koudelka nabídkou Fládrovi, jeho zakončení ale nebylo dostatečně přesné. Koudelka sám byl za pár minut přesnější, jenže za překonaným Krubou trefil jen spojnici tyče a břevna! Nedosti na tom, osm minut před přestávkou si opět „zajezdil slalom“ mezi protiháči, jeho střela pak orazítkovala tyč.

Naopak osm minut po přestávce zasprintoval doprava až k brankové čáře Koudelka, načechral míč před branku a Kroupa hlavičkou přesně zakončil. Po hodině hry si zachytal i Neoral, který odklidil míč do bezpečí před Dolejšem. Po soupeřově rohu se na výlet vydal také střídající Šteigl, jeho pokus ovšem razancí Krubu nevyděsil. Neoral se ještě jednou vytáhl při střele Duby, pět minut před koncem ještě hlavičku Kroupy zneškodnil Kruba.

zdroj: www.1skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu


1.SK Prostějov
Oldřich Machala - trenér Prostějova: Hráli jsme velmi dobře. Jsem moc rád, že nás nabudil pan Smejkal tím svým článkem do novin, který je úplně obludný, to, co tam říká, nemá ani cenu komentovat. Nás tím ale nabudil, za což mu děkuji. Hráli jsme velmi dobrý zápas, VelMez jsme do ničeho nepustili, dali jsme dva góly, měli jsme dvě tyčky, takže z mé strany zasloužené vítězství. Začátek zápasu nám vyšel podobně jako s Rýmařovem, mám velkou radost z toho, že jsme nedostali gól. Teď musíme udělat ten poslední krok.

FC Velké Meziříčí
Libor Smejkal - trenér Velkého Meziříčí: Co mám hodnotit? Dávno už bylo rozhodnuté, jak to dopadne. My jsme nehráli dobře fotbal, určitě domácí byli lepší v koncovce, ale dávno dopředu bylo rozhodnuté, jak to má dopadnout.



Sestavy


1.SK Prostějov
D. Neoral [-] - M. Sus [-] , A. Schuster [-] , M. Hirsch [-] - Z. Fládr [-] , L. Hapal [-] (89. A. Rus [-] ) , J. Koudelka [-] (88. T. Langer [-] ) , J. Pančochář [-] , L. Machýnek [-] - D. Píchal [-] (66. J. Šteigl [-] ) , K. Kroupa [-]

FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - M. Kriegsmann [-] (59. T. Duba [-] ) , P. Mucha [-] , J. Šimáček [-] , L. Berka [-] (54. M. Bouček [-] ) , R. Demeter [-] , E. Smejkal [-] (73. M. Puža [-] ) , P. Simr [-] , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , D. Komínek [-]

ŽK: 38. J. Koudelka - 21. L. Berka , 37. E. Smejkal , 48. R. Demeter , 73. P. Dolejš .
Hráči zápasu: J. Koudelka .
Počet diváků: 790. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - TOMANEC Josef, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů