2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

28.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín s Hodonínem se rozdělili po bodu


Branky


14

Dvě branky na obou stranách znamenaly remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve třinácté minutě byli domácí fotbalisté odměněni za aktivitu, když Jaroslav Málek dostal ideálí přihrávku do vápna z pravé strany, kterou si zpracoval a z blízkosti propálil hostujícího brankáře střelou nahoru na přední tyč. Ve 32. minutě přišlo vyrovnání. Po rohovém kopu z pravé strany si na míč naskočil na přední tyči Zdeněk Šturma a hlavičkou jej se štěstím a možná i lehkým přispěním teče domácího hráče dostal do sítě. Čtyři minuty před poločasem nastřelil hostující Žák tyč. O minutu později zvonila branková konstrukce i na druhé straně. Tentokrát to bylo břevno po hlavičce Bialka. V první půli museli střídat oba domácí útočníci Kraut i Carvalho. 

Devět minut po příchodu ze šaten vrátil domácím vedení Martin Foltýn. Domácí měli výhodu standardní situace z pravé strany a na centr Jaroslava Málka si naskočil právě Foltýn a bylo to 2:1. Domácí ale nakonec vedení neudrželi, i když k tomu neměli úplně daleko. Jedenáct minut před koncem dokázali hodonínští fotbalisté srovnat. Skvělý tah předvedl hostující trenér Polách, který poslal dvě minuty před gólem na hřiště Davida Gabča, který se dostal k míči a na levé straně ve vápně šel jeden na jednoho a následnou střelou levačkou na po zemi na přední tyč překonal domácího brankáře a srovnal na konečných 2:2.



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Radomír Korytář - Trenér Hlučína: Měli jsme problémy se sestavou, navíc se nám zranili v první půli oba útočníci a museli střídat. Bohužel jsme neudrželi vedení a po naší chybě inkasovali. mrzí mě laxnost některých hráčů.




Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - D. Bialek [-] - A. Fojtík [-] , C. De [-] (15. T. Dostál [-] ) , M. Foltyn [-] , K. Hudeczek [-] , J. Málek [-] - D. Kraut [-] (36. V. Heinik [-] ) - P. Žižka [-] , R. Štefek [-] , P. Ságner [-] (83. K. Jančík [-] )

FK Hodonín
M. Lupač [-] - M. Cvijović [-] , M. Opina [-] (65. P. Dovhanyuk [-] ) , T. Dekleva [-] , Z. Šturma [-] , T. Novotný [-] , F. Žák [-] (77. D. Gabčo [-] ) , O. Paděra [-] , T. Mareš [-] , R. Sasín [-] (88. P. Kyselka [-] ) , P. Fojtík [-]

ŽK: 27. K. Hudeczek , 85. M. Foltyn - 59. M. Opina , 74. T. Novotný , 83. T. Mareš .
Hráči zápasu: J. Málek .
Počet diváků: 147. Rozhodčí: Dorušák Petr - PÁRAL Roman, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích