Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

29.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnice schytala na závěr debakl


13

Vyškov se zachránil výhrou 6:0 nad poslední Mohelnicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve čtvrté minutě rozjeli domácí akci po pravé straně a Václav Novotný poslal míč na Daniela Přerovského, který z velkého vápna střelou z voleje přeloboval hostujícího brankáře Vavrušu. V osmé minutě se po krásné přihrávce za obranu dostal do samostatného nájezdu Daniel Pospíšil, který tváří v tvář proti Vavrušovi poslal míč po zemi na zadní tyč a zvýšil na 2:0. Dvě minuty před přestávkou rozehráli hodně nepřesně a komicky domácí přímý kop, ale hosté jim míč vrátili a z následného centru dal Daniel Pospíšil hlavou svůj druhý gól v zápase. Nepovedený signál tedy vedl ke gólu. V první nastavené minutě úvodního poločasu si navedl míč Daniel Přerovský z pravé strany na střed a následně z hranice vápna vystřelil na přední tyč a míč přeskočil ruce padajícího Vavruši a doskákal až do sítě. Také tedy vstřelil svůj druhý gól v utkání, stejně jako jeho jmenovec Daniel Pospíšil.

Dvě minuty byl na hřišti Tomáš Fialka, ke kterému se dostal míč po krásné kombinaci na polovině hřiště na pravé straně a šel do úniku o lajně. Následně hezky naservíroval míč po zemi před odkrytou bránu nabíhajícímu Danielu Pospíšilovi, který už jen usměrnil míč placírkou do prázdné branky a zkompletoval tak hattrick. Čtyři minuty před závěrečným hvizdem si oba hráči role vyměnili. Tentokrát po akci z levé strany našel Daniel Posppíšil přihrávkou po zemi Tomáše Fialku, který měl ve vápně dostatek času na to, aby si míč zpracoval, brankář Vavruša šel na zem a Fialka vypálil nahoru a bylo to 6:0.



Ohlasy k zápasu



FK Mohelnice
Jaroslav Rolinek - trenér Mohelnice: Nevím už moc, co hodnotit. Jeli jsme sem v okleštěné sestavě a špatném psychickém rozpoložení. Domácí měli větší motivaci a bylo to vidět. Jsem rád, že máme všechny zápasy za sebou.



Sestavy


MFK Vyškov
M. Machalický [-] - M. Jeřábek [-] , D. Němeček [-] (77. T. Praks [-] ) , M. Tijani [-] , V. Novotný [-] - F. Schneider [-] , D. Přerovský [-] , L. Lahodný [-] , M. Matocha [-] (81. F. Studený [-] ) , D. Pospíšil [-] - C. Toure [-] (66. T. Fialka [-] )

FK Mohelnice
R. Vavruša [-] - M. Vokoun [-] , J. Svoboda [-] , R. Kuba [-] , O. Klimeš [-] (46. L. Zhang [-] ) , P. Navrátil [-] , M. Sedlo [-] , D. Smrček [-] , K. Yimuran [-] (49. Z. Chen [-] ) , P. Čank [-] (29. R. Nantl [-] ) , J. Hlavsa [-]

ŽK: 90. M. Tijani - 41. O. Klimeš , 65. L. Zhang .
Hráči zápasu: D. Přerovský , D. Pospíšil , T. Fialka .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: Křepský Michal - DORUŠÁK Petr, KOSTELNÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Tady to je jasné, Mohelnice už letošní sezonu odpískala.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích