2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 10:15

12.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Neratovice zabraly a vyřídily českolipský Arsenal


Branky


0

Česká Lípa na soupeře nestačila, domácí rozhodli o výhře v prvním poločase..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2:0 pro favorita

  Domácí borci šli v pozměněné sestavě oproti minulému kolu od začátku za třemi body a soupeře zavřeli na jeho půli a vytvářeli si šance jak na běžícím pásu. Hned v první minutě se po přízemní přihrávce z leva od Ďurindy objevil na malém vápně zcela osamocen Moravec, ale pouze nastřelil Chadrabu v brance hostí. Ve třinácté minutě se opět dostal sám před brankaře ale hlavou nechal opět vyniknout hostujícího brankaře. Vyražený míč vrátil Ďurinda zpět na Moravce a tentokrát byl ve vyložené šanci faulován a domácí kopali pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Ďurinda a poslal své barvy do vedení. Po čtvrthodině se domácí radovali podruhé. Hosté špatně rozehráli přímý kop a z následného brejku Škarecký mazácky uklidil míč k pravé tyči - 2:0. Do konce poločasu mohl zvýšit opět Moravec, ale jeho střela skončila v ochranné síti. 

Další branky už nepadly

  Druhá půle se proměnila ve festival domácích zahozených šancí. Postupně své šance nedali opakovaně Ďurinda, Moravec ,Rejman, Vorasický a Škarecký a tak hosté odjeli s milosrdným výsledkem. O předvedeném výkonu Arsenálu svědčí fakt, že na branku vystřelili za celý zápas až v devadesáté minutě po dlouhém autu a závaru před brankou.

 

Zdroj: www.fkneratovice-byskovice.cz

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice
Tomáš Staněk (trenér): „V utkání jsme si šli za vítězstvím. Myslím si, že jsme měli utkání zvládnout daleko větším výsledkovým rozdílem. Vypracovali jsme si minimálně deset brankových příležitostí a z těch jsme proměnili ze hry pouze jednu. Přesto jsem rád, že po čtyř zápasové šňůře bez vítězství jsme to zvládli a věřím, že nás to povzbudí do dalších zápasů."




Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
R. Švejda [-] - V. Vorasický [-] , V. Regner [-] , T. Chlumecký [-] , J. Pajkrt [-] - D. Weiner [-] (78. L. Novák [-] ) , M. Rejman [-] (86. M. Barták [-] ) , M. Škarecký [-] (90. P. Palička [-] ) , A. Ďurinda [-] - J. Moravec [-] (84. P. Tláskal [-] ) , R. Hrdý [-] (68. J. Kozák [-] )

Arsenal Česká Lípa
J. Chadraba [-] - P. Hauer [-] (35. P. Muller [-] ) , T. Vodrážka [-] , L. Valta [-] , P. Malý [-] - J. Zemánek [-] (54. K. Kolár [-] ) , A. Lacek [-] , Š. Hodač [-] , M. Ladra [-] (80. T. Karlík [-] ) - D. Kýček [-] (70. J. Šimon [-] ) , K. Kaňkovský [-] (54. J. Frömmel [-] )

ŽK: 85. M. Rejman - 14. A. Lacek , 34. D. Kýček , 45. P. Muller , 88. Š. Hodač .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - ŠTĚRBA Martin, ŠTĚRBA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.