2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

15.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velvary si poradily s Neratovicemi


Branky


13. L. Budějský (p.) , 22. M. Müller
0

Oba góly padly už v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodně povedený podzim mohli hosté vyšperkovat v případě vítězství ve Velvarech. Na slušně zaplněném velvarském stadionu viděli diváci očekávaně vyhrocené utkání, červenalo se na obou stranách. Už v jedenácté minutě podle pomezního neudržel nervy na uzdě Chlumecký, který si vysloužil za údajně úmyslné kopnutí do soupeře hodně brzký odchod do kabin a navíc se kopala penalta, kterou Budějský proměnil. 

 

  Po obdržené brance se hosté i v deseti snažili odpovědět, naráželi ale na dobře hrající obranu domácích. Navíc stal v brance hostí nejlepší brankař divizní skupiny Měsíček, ten pochytal všechny střely. Na dva nula navíc navýšil ve 22. minutě Müller. Prosadil se hlavou po centru z rohového kopu. Na stavu 2:0 se do závěrečného hvizdu již nic nezměnilo. Neratovický tým se tentokrát neprosadil ani jednou a nepotvrdil tak druhý nejlépe střílející útok. 

 

Zdroj: www.fkneratovice-byskovice.cz



Ohlasy k zápasu



FK Neratovice-Byškovice
Tomáš Staněk (trenér pro www.fkneratovice-byskovice.cz): „Před prvním gólem vlastně nikdo pořádně neví, co se tam stalo, hlavní sudí poslechl čárového. My v tomto momentu byli potrestaní hned třikrát. Šli jsme do slibného protiútoku, který byl přerušený, dostali jsme červenou a ještě soupeř dal penaltu. Na kluky jsem hrdý, vzhledem k vývoji zápasu odevzdali maximum a opravdu nemám nic, co bych jim vyčetl. Je to jedna z těch poučných porážek."



Sestavy


Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - M. Obrtlík [-] , J. Frohna [-] , P. Šalda [-] , M. Chrobák [-] (87. J. Ludvík [-] ) - T. Tenkl [-] (88. M. Mucha [-] ) , V. Pavlíček [-] , A. Holub [-] - M. Müller [-] (64. D. Červený [-] ) - L. Budějský [-] (81. T. Nosek [-] ) , J. Kalaš [-] (74. L. Stýblo [-] )

FK Neratovice-Byškovice
R. Švejda [-] - J. Pajkrt [-] , V. Vorasický [-] , T. Chlumecký [-] , V. Regner [-] - M. Rejman [-] , L. Novák [-] (46. J. Moravec [-] ) , M. Škarecký [-] , A. Ďurinda [-] (68. M. Barták [-] ) - J. Kozák [-] , R. Hrdý [-]

ŽK: 3. M. Müller , 25. T. Tenkl , 42. J. Kalaš , 84. A. Holub - 52. M. Škarecký , 54. J. Moravec , 66. A. Ďurinda . ČK: 86. A. Holub - 11. T. Chlumecký .
Počet diváků: 290. Rozhodčí: Hocek Petr - VNUK Josef, RADINA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.