2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov našlapuje vzhůru


Branky


0

Utkání obou soupeřů bylo prvním ve vzájemné historii. Divizní nováček dokázal po remíze s Havířovem v minulém kole poprvé vyhrát s Jeseníkem a tak si i dnes věřil na bodový zisk.  Jak následující minuty ukázaly, bylo to jen zbožné přání.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve 2. minutě rozehrál Rubý útočnou akci, Hartmann přes vybíhajícího gólmana Sohlicha naservíroval balón nádherně na hlavu Foitzika a ten nezaváhal – 1:0.

 

Hosté odpověděli sympaticky. V 9. minutě si Hampel skvěle poradil se střelou Zifčáka.

 

V 15. minutě odvrátil gólovou hrozbu v poslední sekundě blok obránce Moravce po střele Tögela.

 

Ve 24. minutě pálil z dobré pozice vysoko nad Hlaváček. O minutu později znovu parádní zákrok Hampla připravil o gólovou radost Zifčáka.

 

Fotbalová štěstěna stála u hostů ve 30. minutě hry. Labuda prošel obranou hostů jako nůž máslem, akci zakončoval střelou do prázdné branky Foitzik, ale ta se odrazila od levé tyče.

 

 

Ve 37. minutě dostal naloženo domácí špílmachr Rubý, ale po ošetření obětavě v zápase pokračoval. Do poločasu se už skóre nezměnilo. 

Domácí příznivci nevěřícně kroutili hlavami, když Labuda poslal ve 48. minutě do tisícíprocentní šance Rubého, ale ten odkrytou branku hostů neuvěřitelně přestřelil.

 

V 62. minutě postupoval Adamík na hostujícího gólmana Sohlicha ve svém ukázkovém sólu. Ten ho rukama ve vyložené šanci poslal k zemi a právem se šel předčasně sprchovat.

 

Z následného přímého kopu olízla střela Labudy jenom břevno.

 

Pojistku na své vedení dali domácí v 71. minutě hry. Střídající brankář Vytřísal napálil svým odkopem vlastního hráče a odražený míč poslal nádherným „padajícím listem“ do opuštěné branky Gebauer – 2:0.

 

Hosté se ještě pokoušeli o zvrat nepříznivého stavu, ale kýženého gólu se nedočkali.

 

V 75. minutě poslal Zifčák do gólovky Soukupa, ale ten branku zbrkle přestřelil.

 

V 78. minutě vyšel hostům bleskový brejk, Tögl poslal na zteč Zifčáka, ale jeho hlavička se mezi tyče nevešla.

 

Hosté se neradovali z gólu ani v 80. minutě, se Smrčkovou pumelicí si Hampel poradil.

 

Poslední minuty utkání patřili domácím. V 86. minutě naservíroval Těžký jako na stříbrném tácu „loženku“ Košárkovi, ale ten měl vychýlenou mušku.

 

V 89. minutě rozebrala útočná dvojka domácích Labuda – Adamík celou hostující obranu, hlavičku Adamíka si však brankář Vytřísal přilepil do svých rukavic. 

 

Z třetího vítězství v řadě se tak radovali zaslouženě domácí.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Marcel Melecký, trenér: Zápas od zápasu se lepšíme. V tom dnešním jsme si dokázali vytvořit tolik gólových příležitostí, že soupeř mohl odjet s debaklem. V koncovce jsme však několikrát neuvěřitelně selhali a tak si musíme vážit i výsledku, který pro nás znamená další, zasloužený tříbodový zisk! Utkání nám v plné nahotě ukázalo, kde musíme výrazně v dalším tréninkovém procesu maximálně přidat.

FK Šternberk
Jaromír Lukášek, trenér: Z vítězství se radují domácí, ale my jsme jim k tomu značně pomohli neuvěřitelnými chybami. Už v 2. minutě jsme po kiksu Sohlicha prohrávali, zápas však byl dále otevřený. Po další minele celé obrany a brankáře Vytřískala jsme inkasovali druhý gól a bylo rozhodnuto. My jsme mnoho šancí na gól neměli, ale i těch několik málo jsme do gólového efektu nedokázali přetavit. Domácí tak vyhráli zaslouženě!



Sestavy


FC Dolní Benešov
D. Hampel [-] - J. Romaněnko [-] (62. J. Košárek [-] ) , M. Pecuch [-] , L. Foitzik [-] (73. V. Těžký [-] ) , D. Rychnovský [-] , F. Labuda [-] , T. Gebauer [-] , M. Hartmann [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] (58. O. Adamík [-] ) , A. Krivčík [-]

FK Šternberk
L. Sohlich [-] - D. Reichl [-] , J. Smrček [-] , M. Kuba [-] - J. Tögel [-] , J. Toman [-] (78. M. Tomanec [-] ) , D. Kuba [-] (63. M. Vytřísal [-] ) , P. Zifčák [-] , P. Hustý [-] (80. J. Jurečka [-] ) - T. Hlaváček [-] , P. Soukup [-] -

ŽK: 55. T. Gebauer - 54. J. Smrček , 74. M. Kuba . ČK: 62. L. Sohlich .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: ŽUROVEC David - DUDA Radim, GALÁSEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.