0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

15.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant si vyšlápl na Šternberk


Branky


0

 

Mise splněna, plán Frýdlantu vyšel. Cílem po polovině soutěže byl zisk alespoň 20 bodů, po tříbodové nadílce ve Šternberku jich má 21 a v posledním utkání v roce 2017 na domácí půdě proti Kozlovicím může ještě nějaký ten bodík přidat. Zatímco doma se spíše trápí, na hřištích soupeřů patří k nejlepším týmům divize E a to se znovu potvrdilo i ve Šternberku.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

To nejdůležitější se odehrálo ve 39. minutě, kdy se Frýdlantu podařilo přečíslit domácí tým, míč zatáhl po pravé straně Kratochvíl, naservíroval ho Chlebkovi a zkušený matador ho přízemní střelou uklidil k tyči (0:1).

 

Domácí také hrozili a dokonce v 1. půli nastřelili i tyč, ale přeci jen hosté působili fotbalovějším dojmem.

 

 

 

 

 

 

 

Po změně stran se Frýdlant soustředil na zodpovědnou defenzivní činnost a vyrážel do rychlých protiútoků.

V závěrečné čtvrthodině měli obrovské příležitosti na pojištění výsledku Šigut a dvakrát Kučera, ale v koncovce selhali.

A tak jistotu třech bodů musel pojistit gólman Prepsl, který v závěru vychytal i nebezpečnou střelu domácích.

Po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího zavládla ve frýdlantském táboře upřímná radost nad důležitým ziskem třech bodů.

 

 

"Samozřejmě tyto tři body mne nesmírně těší. Splnili jsme cíl, když jsme chtěli alespoň v jednom z posledních dvou duelů bodovat naplno,ale co jsme zase nedali v posledních patnácti minutách, to je neuvěřitelné. Ke konci to byly nervy, protože domácí tam měli jednu velkou příležitost, naštěstí nás podržel náš gólman Ondra Prepsl. Přál bych si, abychom se s rokem 2017 rozloučili domácí výhrou nad Kozlovicemi a potěšili i naše fanoušky na domácí půdě",

 

přeje si trenér Martin Šrámek.

 

Zdroj: 1. BFK Frýdlant nad Ostravicí

 



Sestavy


FK Šternberk
L. Sohlich [-] - R. Kopecký [-] , J. Smrček [-] , M. Kuba [-] , P. Novosad [-] (78. J. Jurečka [-] ) , M. Tomanec [-] (68. J. Mikula [-] ) - J. Toman [-] , J. Tögel [-] , P. Zifčák [-] , M. Coufal [-] - T. Hlaváček [-]

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - M. Střižík [-] , O. Škorik [-] (21. D. Kučera [-] ) , Š. Křiva [-] , D. Marek [-] , J. Hrdlička [-] - M. Chlebek [-] , J. Svatonský [-] (91. J. Ursíni [-] ) , R. Šafner [-] - A. Kratochvíl [-] (76. M. Šigut [-] ) , D. Fromelius [-]

ŽK: 56. J. Tögel , 70. T. Hlaváček , 90. J. Jurečka - 36. D. Marek , 71. M. Střižík , 73. Š. Křiva , 90. O. Prepsl .
Počet diváků: 263. Rozhodčí: POSPÍŠIL Pavel - PÁRAL Roman, BĚHAL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.