1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

15.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Jičín stoupá výš


Branky


0

 

Po vítězství v předcházejícím utkání ve Frýdlantu, nastoupili fotbalisté Nového Jičína v předposledním utkání roku proti druhému celku tabulky, s odhodláním i tohoto soupeře porazit. Nakonec se to domácím podařilo a díky za to patří i Kozlovickému Nekudovi.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Již v deváté minutě se udál rozhodující okamžik utkání, kdy se nechal zbytečně vyloučit hostující Nekuda .. viz. oficiální zápis rozhodčího z utkání zde: Červená karta během zápasu, Použití pohoršujících, urážlivých nebo ponižujících výroků nebo gest, ČK - 9.minuta, hráč urazil R v nepřerušené hře slovy: Drž p..u, vole.

 

Poté si domácí vytvořili značnou územní převahu, ale gólu se ne a ne dočkat.

 

Docela dobrou šanci k dosažení gólu měl Pyclík, jehož hlavička po centru Farkase však skončila vedle tyče branky Konečného.

 

Další velkou šanci k tomu měli domácí  na konci první půlhodinky, kdy se míč dostal do pokutového území ke Staňkovi, který po ataku obráncem upadl, ale rozhodčí penaltu v tomto zákroku neviděl.

 

I poté, se domácí dále hnali do útočení, ale jejich snahy téměř vždy končily buď před šestnáctkou hostí, kteří se evidentně snažili co nejvíce zpomalovat hru.

 

Neúspěšně skončilo pro domácí  i několik rohových kopů. S blížící se přestávkou skončila další hlavička Pyclíka, opět po centru Farkase, který byl autorem všech přímých i rohových kopů, v rukou brankáře soupeře, taky s přímým kopem Farkase si obrana hostí bez problémů poradila.

 

V poslední minutě před „cestou do šaten“, odvrátila obrana Kozlovic centr Wolfa na další roh, po jehož zahrání se míč dostal na pět metrů od branky ke stoperovi Malinovi, který jej „uklidil pod víko“ soupeřovy svatyně - 1:0.  

 

 

 

 

 

 

Po velmi nadějném útoku domácích brzy po zahájení druhé půle, který obrana hostí odvrátila za brankovou čáru, přišla první nebezpečná akce, dosud „neškodných“ hostí, která však byla domácí obranou zastavena ještě před šestnáctkou.

 

Poté domácí nic nevytěžili ani ze tři po sobě jdoucích rohových kopů, po přihrávce od Švece skončila střela Pyclíka těsně nad brankou, přímý kop Opatřila ze sedmnácti metrů, se zastavil  v obranné zdi hostí.

 

Z pokračující  velké, ale absolutně „neplodné“ převahy, si domácí vybojovali další dva rohové kopy, ale gól z toho opět nedali.

 

A jak se říká „docela si zahrávali s ohněm“, protože gól mohl přijít naopak do jejich sítě, pokud by čtvrt hodinky před koncem neukopl Wolf míč těsně před brankou před dotírajícím Šolinem  na roh.

 

To hosty poněkud „nabudilo“ a během několika minut si vybojovali další roh a dva přímé kopy, které domácí zadáci zlikvidovali.

 

Když krátce před koncem skončila střela Pyclíka jen na boční síti soupeřovy branky a na Wolfovu zpětnou přihrávku od brankové čáry novojičínský „ostrostřelec“ Pyclík  nedosáhl, mohli se nejen domácí příznivci, ale i vedení klubu po závěrečném signálu rozhodčího spokojit i z jedné vstřelené branky, znamenající zisk dalších tří velmi důležitých bodů, které je v tabulce postavily i  před nedělními dohrávkami na  šesté, nejhůře sedmé místo.

 



Sestavy


FK Nový Jičín
J. Tichánek [-] - O. Malina [-] , D. Javorek [-] , M. Kiss Farkas [-] - J. Opatřil [-] (84. L. Uhlíř [-] ) , M. Švec [-] , T. Wolf [-] , J. Juříček [-] , J. Kalich [-] , M. Staněk [-] (81. J. Hruška [-] ) - O. Pyclík [-] (89. F. Nippert [-] ) -

FK Kozlovice
R. Konečný [-] - P. Krejčíř [-] , M. Král [-] - M. Schlehr [-] , O. Kyselák [-] (64. A. Galetka [-] ) - P. Nekuda [-] - Š. Přikryl [-] , M. Dostál [-] , J. Vogl [-] (81. T. Petráš [-] ) , T. Heger [-] , J. Šolin [-]

ŽK: 79. J. Kalich - 8. P. Nekuda , 26. M. Schlehr , 65. T. Heger , 76. A. Galetka . ČK: 9. P. Nekuda .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Černoevič Alexandr - TRIGAS Paskal, LYSÁK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.