1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodl pokutový kop deset minut před koncem


Branky


0

Beroun - Na horkou půdu berounských lvů zamířilo Poříčí, které svůj zápas 1. kola odehrálo až v úterý, ale zápas to pro ně byl vítězný. Naopak Beroun nedokázal s Příbramí držet krok a odjel se čtyřbrankovým přídělem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naději domácím vykřesal Markvart

Domácí vstoupili do utkání aktivněji, ale bez výrazné šance. Naopak to byli hosté, kteří v 9' potrestali chybu v obraně berounských a Pohorský mířil přesně - 0:1. Šanci na vyrovnání měl Horel, ale nemířil přesně. Do další šance se v 25' dostal Pipiška, ale s jeho střelou neměl hostující brankář Tlamicha přilíš velké starosti. Neuspěl ani Krůta a tak opět zahrozili hosté.

 

V 35' měl gól na kopačkách po skvělé přihráce Pohorského Páv, ale mířil jen do boční sítě Hosnédla. Ve 40' vychytal skvěle Tlamicha Horela a domácí měli výhodu rohového kopu. Po centru Krále se míč dostal až k Markvartovi a ten už si věděl rady - 1:1. 

Faul Hosnédla potrestal Vosáhlo

V první šanci druhého poločasu se ocitl v 55' berounský Počta, ale nedokázal ani zakončit. O pět minut později byl před pokutovým územím faulován Verner. Vosáhlův přímý kop skvělým zákrokem vyrazil Hosnédl na rohový kop, ze kterého se nic neudálo. V další šanci nastřelil hostující Trpišovský břevno.

 

Rozhodnutí přišlo v 79' po faulu domácího brankáře Hosnédla na aktivně hrajícího Trpišovského. K míči se postavil Vosáhlo a míč poslal na druhou stranu od brankáře - 1:2. Definitivní rozhodnutí měl na kopačkách Pohorský, ale trefil jen Hosnédlovi nohy. V závěru se domácí snažili vyrovnat, ale ze standardních situacích nedokázali zakončit přesně. 



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
R. Hosnédl [-] - M. Horel [-] , R. Klička [-] , T. Ježek [-] , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] , L. Markvart [-] , D. Soukup [-] , M. Krčma [-] (53. J. Král [-] ) , D. Počta [-] , J. Krůta [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - P. Pohorský [-] , J. Jírů [-] (70. T. Říha [-] ) , O. Páv [-] , J. Trpišovský [-] , D. Rejhon [-] , J. Melichar [-] , J. Žák [-] (4. Z. Hašek [-] ) , J. Vosáhlo [-] , J. Pohorský [-] , D. Verner [-]

ŽK: 46. T. Ježek , 61. D. Soukup , 78. M. Horel , 79. R. Hosnédl - 82. J. Vosáhlo , 83. J. Pohorský , 86. D. Verner .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Polák Ivo - VYHNAL Karel, TOBIŠKA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.