3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2017 20:00

3.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí vyhrálo třetí zápas v řadě!


Branky


0

Poříčí - V duelu mezi Poříčí a Hvozdnicí měly oba týmy před tímto zápasem plný počet bodů. Bylo tedy jasné, že jeden z nich bude mít o nějaký bod méně. Z výhry za 3 body se nakonec radovalo Poříčí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivně hrající Trpišovský

Prvních dvacet minut zápasu nepřineslo nic zajímavého. Utkání se odehrávalo ve středu pole bez šancí. Do první šance se dostal Trpišovský, ale jeho střelu vyrazil brankář Hubínek. Ve 26' se už ale měnilo skóre. Z 25 metrů napřáhl Rejhon a přízemní střelou otevřel brankový účet zápasu - 1:0.

Poté začalo Poříčí diktovat tempo hry. Hned ve 30' Trpišovský vybojoval míč v souboji s Dolejšem a přihrál Pohorskému, který sice nadvakrát, ale zvýšil stav utkání na 2:0. 

Vyrovnání Hvozdnice během tří minut

Hvozdnice nastoupila do druhého poločasu jako vyměněná. Hned v první minutě snížil po přelobování Tlamicha se štěstím Mráz - 2:1.  Ve 49' zahrával rohový kop Třešňák, našel hlavu Petschla a ten mířil přesně k tyči - 2:2.

 

Domácí se z bleskového vyrovnání dlouho vzpamatovávali. Až v 70' z velké dálky střílel Rejhon, ale Hubínek vyrazil na rohový kop. Rozhodnutí přišlo dest minut před koncem. U rohového praporku si důrazně, ale podle rozhodčího čistě v souladu s pravidly počínal Pohorský a připravil lahůdku pro Říhu, který už neměl problém trefit odkrytou bránu Hvozdnice - 3:2.

 

Na konečných 4:2 mohl v závěru zápasu zvýšit Trpišovský, ale ani nadvakrát se mu nepovedlo překonat Hubínka. 



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: „Byl to výsledkově zápas nahoru dolů. Chvíli jsme v euforii a za chvíli zase na dně. Z toho jsme se dokázali vyhrabat a opět se nám podařilo vstřelit vítězný gól. Musím hráče opět pochválit, že dřeli do poslední chvíle, a ač stále hrajeme v úzkém kádru, jsme schopni zápas zlomit ve svůj prospěch.“




Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - J. Melichar [-] - P. Pohorský [-] (87. M. Jíša [-] ) , Z. Hašek [-] (46. T. Říha [-] ) , J. Jírů [-] (81. V. Peroutka [-] ) , O. Páv [-] , J. Trpišovský [-] , D. Rejhon [-] , R. Křivohlavý [-] , J. Vosáhlo [-] , J. Pohorský [-]

SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] , D. Petschl [-] , M. Matys [-] , O. Hodosi [-] (46. M. Novák [-] ) , M. Dolejš [-] , L. Třešňák [-] , M. Hnilička [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] , K. Rochl [-]

ŽK: 59. L. Třešňák , 76. M. Novák , 80. D. Petschl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Asník Daniel - ŠVAGR Tomáš, VYHNANOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.