1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 10:15

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané a kvalitní utkání rozhodla jediná branka domácího Předoty


Branky


0

Klíčany - V tomto zápase se očekával atraktivní zápas pro diváky. Oba týmy šly do utkání s dobrou formou, Poříčí mělo dokonce po třech zápasech 9 bodů. Nakonec rozhodla výhoda domácího prostředí a jedna vstřelená branka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Předota rozhodl celé utkání

V první šanci se ocitl hostují Melichar, který šel sám na brankáře Zamazala a ten ho skvěle vychytal a z dorážky už k ohrožení brány nedošlo. Ve 20' se ve slibné příležitosti ocitl domácí Jurčík. Střelou z voleje z hranice pokutové území jeho krásnou střelu pod břevno poříčský Tlamicha vyrazil na rohový kop.  

 

Hrálo se ve vysokém tempu, ale bez vyložených šancí. Ve 40' se domácí dožadovali po faulu na Jurčíka pokutového kopu, ale pokračovalo se dále ve hře. K míči se dostali znovu domácí a Šelicha byl před vápnem faulován. K přímému kopu se postavil Předota a střelou do pravého horního rohu překonal hostující brankáře, který se po střele natahoval marně - 1:0. 

Hosté se vyrovnání nedočkali

Do prvního náznaku šance se dostal v 50' Trpišovský v dresu Poříčan, jeho střela byla nepřesná. Hrálo se ve strhujícím tempu. V 60' nebezpečně pálil střelec branky Předota, ale s jeho pokusem si Tlamicha poradil.

 

Hosté chtěli vyrovnat. Šance Rejhona a Trpišovského zůstaly nevyužity. V poslední minutě utkání byli hosté velmi blízko vyrovnání. V tutové pozici nemířil přesně Říha a po odkopu Zamazala rozhodčí Zuska foukl do píšťalky a utkání ukončil.  



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Rozhodně nejtěžší zápas v KP, kde nešlo o nákopy z jedné strany na druhou, ale snaha o kombinační fotbal i s velkou dávkou důrazu. Je z toho výhra po 90 minutách, ve kterou jsem doufal."




Sestavy


TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - Š. Vošta [-] , Z. Malík [-] (85. P. Dvořák [-] ) , M. Krimlák [-] , J. Musil [-] - R. Šelicha [-] (88. V. Bellada [-] ) , T. Buldra [-] , T. Petříček [-] (28. D. Minha [-] ) , P. Hájek [-] - T. Jurčík [-] (80. M. Socha [-] ) - J. Předota [-] (78. R. Kříž [-] )

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - Z. Hašek [-] (75. M. Jíša [-] ) , V. Peroutka [-] , P. Pohorský [-] , J. Jírů [-] (84. K. Vacek [-] ) , O. Páv [-] , J. Trpišovský [-] , D. Rejhon [-] , J. Melichar [-] , J. Vosáhlo [-] (46. T. Říha [-] ) , J. Pohorský [-]

ŽK: 14. J. Musil , 86. R. Kříž , 89. P. Hájek , 90. J. Zamazal - 31. J. Vosáhlo , 86. O. Páv , 90. D. Rejhon .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Zuska Oldřich - DUCKÝ František, DIVILEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.