Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2017 19:00

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce šestého kola bylo úspěšnější Poříčí


0

Poříčí - V zápase dvou týmu z popředí tabulky by výhra domácí posunula na třetí místo před Lhotu. To se také povedlo. Poříčí utkání zvládlo, i když jim Příbram dvě branky po svých chybách darovala. K výhře přispěl Trpišovský, který se trefil dvakrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V hlavní roli Trpišovský

Utkání se hrálo na velmi těžkém terénu, ale od úvodu mělo z obou stran výbornou úroveň. První zahrozili hosté, ale slabou hlavičku Voříška v pohodě kryl Tlamicha. Na druhé straně vyzkoušel pozornost brankáře Solnaře dvěma projektily Rejhon. Domácí využívali dobrého pohybu a nutili Příbram k chybám v rozehrávce. Nejprve hosté ztratili míč ve středu pole a po krásné kombinaci s Jírů se prosadil ve 26' Trpišovský - 1:0. Stejný hráč se prosadil o pár minut později po chybě příbramského brankáře, který dlouho váhal s odkopem. Trpišovský ho obral o míč a pohodlně do prázdné branky změnil stav utkání - 2:0. Do konce úvodního dějství byli potom hosté lepším týmem, ale ohrozit domácího Tlamichu se nedařilo. Ke vstřelené brance nevedla ani střela Suchého z velké dálky, ta těsně minula poříčskou branku. 

Uklidňující třetí branku přidal Křivohlavý

I po změně stran byl viděn velmi kvalitní zápas. V 54' se Spartak vrátil do hry po brance M. Rampy, kterého uvolnil Mora po kombinaci s Bábíčkem - 2:1. Hosty vstřelená branka nakopla a dostávali se i díky standardních situacích do tlaku. vašek s Rysem se neprobili přes své strážce a po pěkné kombinaci s Voříškem zakonšoval Mora těsně nad levou šibenici. Příbramské ale položila další chyba a po rohovém kopu hlavičkoval jeden z hostujícíc hráčů míč jen ke Křivohlavému a ten zvýšil v 68' domácí vedení opět na dvě branky - 3:1. Příbram se přesto zkoušela s výsledkem něco udělat. Machač nastřelil břevno domácí branky. Poté střílel dvakrát Pazderník, ale ani jednou netrefil branku. 



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Před hráči musím smeknout pomyslný klobouk. Ve velmi kvalitním zápase podali na těžkém terénu výborný výkon, vydali se ze všech sil, neuchylovali se k nakopávaným míčům a snažili se kombinovat, co to šlo. Dva góly nám sice hosté darovali, ale pokud bychom jim nešli naproti, tak bychom je nedali. Soupeř zasluhuje také pochvalu, snažil se hrát po zemi, byl výborně fyzicky připravený, ale body jsme nakonec brali my, za což sem šťastný."

Spartak Příbram
Martin Dostálek, vedoucí mužsva: "Soupeř maximálně využil naší nabídky na tři body a potrestal nás za laxnost a nezodpovědnost v nebezpečných prostorech. Vybrali jsme si zápas blbec, tedy doufejme, že tyto triviální chyby se opakovat nebudou. Na druhou stranu, i toto k fotbalu patří a my bychom se měli z těchto chyb maximálně poučit. Věříme, že ještě z posledních dvou zápasů nějaké body připíšeme. Ideální by bylo, kdyby se nám to povedlo již v sobotu s úspěšným celkem Libiše, který okupuje od začátku špičku soutěže. Poříčí gratulujeme a v sobotu bychom se rádi důstojně rozloučili s našimi fanoušky v posledním domácím zápase v letošním roce."



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] (78. T. Říha [-] ) , J. Jírů [-] (64. D. Verner [-] ) , O. Páv [-] (89. Z. Hašek [-] ) , J. Trpišovský [-] , D. Rejhon [-] (90. J. Melichar [-] ) , R. Křivohlavý [-] , J. Žák [-] , J. Vosáhlo [-] , J. Pohorský [-] (85. P. Pohorský [-] )

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - P. Červeňák [-] (70. O. Matějka [-] ) , M. Rampa [-] , V. Machač [-] , P. Rys [-] , A. Bábíček [-] (60. M. Vašek [-] ) , P. Mora [-] (67. M. Pazderník [-] ) , J. Voříšek [-] (70. V. Ševr [-] ) , M. Suchý [-] , A. Rampa [-] , J. Krejča [-]

ŽK: 57. A. Bábíček , 58. M. Suchý , 61. A. Rampa , 77. M. Pazderník .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kubečka Pavel - MYŠKA Roman, NEHASIL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.