2:3p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2017 20:00

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí neprolomilo prokletí penalt a Rejšice si odvezly bod navíc


Branky


0

Poříčí - Rejšice měly možná až překvapivě po šesti odehraných zápasech na svém kontě pouze čtyři body a tak zisk dvou bodů z Poříčí berou. Navíc v utkání se ve třetí minutě dostali domácí už do vedení, ale poté se dvakrát trefil Bělík a vyrovnání zařídil Vosáhlo. Počíří poté opět padlo na pokutové kopy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě vstřelené branky na každé straně

Domácí si nemohli přát lepší vstup do utkání. Už ve 3' po signálu z přímého kopu našel Jíša centrovaným míčem Vernera a ten hlavou otevřel skóre utkání – 1:0. Hra se po vstřelené brance uklidnila a diváci se nedočkali moc fotbalové krásy. Míč létal spíše vzduchem a díky tomu bylo i hodně soubojů. Poté ale hosté během osmy minut otočili vývoj utkání Bělíkem, který toho moc zatím v této sezoně neodehrál, protože je pracovně vytížen trenérskou štací v Mladé Boleslavi, ale v Poříčí byl přítomen a hned vstřelil dvě branky.

 

Nejprve v 19' domácí brankář Tlamicha špatně vykopl míč a již zmíněný Bělík tento špatný odkop potrestal střelou z pětadvaceti metrů do prázdné branky – 1:1. V 27' se střelec vyrovnávající branky postavil k přímému kopu a provedl ho parádně a střelou přes zeď nedal Tlamichovi šanci – 1:2. Tyto dvě rychlé branky zanechaly vliv na domácích, kteří byli jako opařeni.

 

Do poločasu se ale Poříčí povedlo srovnat. Nejdříve v 35' pálil z přímého kopu Vosáhlo, ale Novák míč vyrazil. Ve 38' zahrál poříčský obránce Jon malou domů a atakovanému brankáři nezbývalo, než míč chytit. Nepřímý kop zahrávali Melichar s Vosáhlem a druhý jmenovaný dělovkou pod břevnu vyrovnal – 2:2. Ve 45' pálil ještě nebezpečně domácí Páv, ale jeho rána bodlem skončila vedle brány. 

Ve druhém poločasu se diváci branky nedočkali

Po změně stran ubylo ještě více fotbalovosti, přesto mohly oba týmy dvakrát pohnout skórem. Jenže z malého vápna našel Verner náruč brankáře a Melichar sám před gólmanem zamířil vedle. Na druhé straně prověřil Tlamichu Bělík a Kopecký po rohu přestřelil branku z malého vápna. 

V sedmé sérii rozhodl Kopecký

Z úvodních deseti penalt bylo osm úspěšných a na každé straně byl i jeden neúspěch. Za domácí neproměnil Jíša a na druhé straně mířil vedle Herman. Rozhodující moment přinesla sedmá série, kdy nejprve mířil přesně k tyči Kopecký a poříčský Hašek nastřelil jen břevno a rozhodl o bodu navíc pro Rejšice. 



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Čekal jsem, že bude chtít soupeř hrát fotbal, ale to se nestalo a jelikož jsme se nakopávané přizpůsobili, fotbal za moc nestál. Rychle jsme se sice dostali do vedení, ale poté jsme po zbytečné chybě dostali soupeře do hry, který dokonce skóre otočil. Do poločasu se nám podařilo vyrovnat, ve druhé půli už to byl jen boj, který jsme v závěru nezlomili na svou stranu a penalty jsou naší noční můrou. Teď se musíme dobře připravit na čtvrteční prestižní derby s Nespeky. Doufám, že už budu mít kompletní kádr a kluci nechají na hřišti všechno, protože to bude, jako vždy, boj.“




Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - V. Peroutka [-] (12. J. Jírů [-] ) , M. Jíša [-] , P. Pohorský [-] (66. D. Rejhon [-] ) , O. Páv [-] , D. Verner [-] , J. Melichar [-] , R. Křivohlavý [-] , T. Říha [-] (83. Z. Hašek [-] ) , J. Vosáhlo [-] , K. Vacek [-]

SK Rejšice
L. Novák [-] - A. Fingerhut [-] (77. J. Zorkler [-] ) , M. Maňas [-] , V. Pečínka [-] , M. Falta [-] (70. F. Kořínek [-] ) , Z. Bělík [-] , M. Herman [-] , L. Kučera [-] , R. Kopecký [-] , O. Jon [-] , M. Bým [-]

ŽK: 44. A. Fingerhut , 73. L. Kučera , 82. M. Maňas .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Glogar Petr - BURIAN Michal, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.