1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horky získaly pouze bod


Branky


0

Horky - Domácí nastoupili do utkání bez útočníka Nádeníčka a navíc inkasovali jako první a své šance nedokázali proměnit. Vyrovnání se Horky dočkaly na začátku druhého poločasu, ale poté je přibrzdilo vyloučení kapitána Murárika. Po vyloučení byli hosté lepším týmem, ale branku vstřelit nedokázali a tak pro Poříčí už celkem tradičně v jejich zápasech přišly na řadu pokutové kopy, ve kterých byli hosté úspěšnější. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů trefil Rejhon

Hned ve 4' mohli jít domácí do vedení, ale po kombinační akci mezi Horákem a Mynářem střílel Korec vedle poříčské branky. O minutu později se dostal k zakončení Mynář, ale s jeho hlavičkou neměl Kondelík žádné problémy. V 10' se dalekonosnou střelou prezentoval hostující Melichar, ale těsně minul. Ve 14' připravil míč pro Rejhona Trpišovský a první jmenovaný přesnou střelou k tyči poslal Poříčí do vedení - 0:1. Ve 20' mohlo být v táboře hostů ještě více radosti, ale v tutové pozici netrefil Páv vůbec míč a tak si domácí obrana mohla oddechnout.

 

Hra se poté na chvilku uklidnila a další šance přišla až ve 35' minutě a měl ji na svědomí hráč domácích Baster, ale orazítkoval pouze tyč brány, ve které stál Kondelík. Do poločasu mohl ještě vyrovnat Mynář, ale v tváří v tvář nechal vyniknout Kondelíka. 

Horky v deseti ubránily bod

Na začátku druhého poločasu se v 51' trefil šťastně Šťastný a bylo vyrovnáno - 1:1. Horky mohly jít bleskově do vedení, ale chybu hostující obrany nedokázal potrestat Klain, který prováhal čas na zakončení a nakonec byl ozbrojen Žákem. V 63' byl po dvouch žlutých kartách vyloučen domácí kapitán Murárik a začala tak skoro půlhodinová přesilovka Poříčí. Hra o jednoho hráče v poli byla znát. Poříčí chtělo utkání rozhodnout a hráči k tomu neměli daleko.

 

V 70' byl faulován Rejhon a z přímého kopu pálil Trpišovský, ale Malík byl připraven a míč vyrazil na rohový kop. V další šanci se po centru z rohového kopu ocitl Křivohlavý, ale jeho hlavička nesměřovala mezi tři tyče. Deset minut před koncem zasahoval místo Malíka jeden z domácích obránců proti střele Páva a povedlo se mu střelu zablokovat. Rozhodnutí nepřineslo ani zakončení Jíši.

Jediný neúspěch znamenal bod navíc pro Poříčí

Z deseti střelců se netrefil puze domácí Zahálka a protože Melichar svůj pokus proměnil, získalo Poříčí bod navíc.



Sestavy


FC Horky nad Jizerou
J. Malík [-] - O. Murárik [-] , J. Horák [-] , M. Šťastný [-] , Z. Zahálka [-] - P. Klain [-] , R. Mynář [-] , J. Hložek [-] , T. Baster [-] - R. Šimek [-] (66. L. Hlaváček [-] ) , M. Korec [-] (76. J. Váňa [-] )

SK Posázavan Poříčí n. S.
J. Kondelík [-] - M. Jíša [-] , J. Jírů [-] , O. Páv [-] , J. Trpišovský [-] , D. Rejhon [-] , J. Melichar [-] , R. Křivohlavý [-] , J. Žák [-] , J. Vosáhlo [-] (42. P. Pohorský [-] ) , J. Pohorský [-] (74. T. Říha [-] )

ŽK: 24. O. Murárik , 33. R. Šimek , 34. Z. Zahálka , 37. P. Klain , 57. J. Horák , 88. M. Šťastný - 87. M. Jíša . ČK: 63. O. Murárik .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zuska Oldřich - DUCKÝ František, DIVILEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.