0:6
(0:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

13.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

K výhře stačil Rejšicím první poločas


Branky


2. M. Bým , 23. M. Bým , 27. M. Falta , 33. Z. Bělík , 36. D. Zikmunda , 78. Z. Bělík
0

Semice - Zápas dvou celků ze spodní části tabulky vyšel o dost lépe Rejšicícm. Už během prvního poločasu vstřelili hosté pět branek a ve druhém dějství dali jednou brankou výsledku definitvní podobu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během třinácti minut čtyři branky

Rejšice vycházely na samotném začátku utkání ze zajištěné obrany a vydávali se do rychlých protiútoků. Jeden se hostům podařil hned v úvodu a byla z toho úvodní branka. Ve 2' po rohovém kopu tečoval Bým míč lehce do branky - 0:1. Vstřelená branka hosty uklidnila a na jejich hře bylo znát sebevědomí a utkání dostali pod svojí kontrolu. Navíc se povedlo fotbalistům Rejšic v rozmezí třinácti minut přidat další čtyři branky. O druhou branku utkání se postaral střelec té první a tak ve 23' poslal Bým svůj tým do dvougólového vedení. Již o další čtyři minuty bylo vedení už tříbrankové po zakončení Falty. Ve 33' přidal další branku Bělík - 0:4. Parádní pasáž hostů korunoval ve 36' Zikmunda - 5:0. Domácí hráči nekladli žádný odpor a byli jako po těžkém KO.

I Bělík dvougólovým střelcem

Rejšičtí nastoupili do druhého poločasu s taktikou udržet míč co nejdéle pod kontrolou a nepouštět se do žádných tvrdých osobních soubojů a zkusit přidat ještě nějakou branku. Výsledek mohl být vyšší, ale šance zůstaly nevyužity. Gól přišel v 78' po střele Bělíka - 0:6.  



Ohlasy k zápasu



SK Rejšice
Karel Uhlík, asistent trenéra: "Na mistrovské utkání do Semic jsme odjížděli s vědomím, že je to pro nás za dané situace klíčové utkání a jen vítězství nás může odrazit k postupu tabulkou. Bylo to z naší strany povedené utkání a domácí tým nám to velmi usnadnil, podal ve všech řadách slabý výkon."



Sestavy


AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - M. Novák [-] , T. Holan [-] (61. D. Holas [-] ) , Š. Bříza [-] , D. Šimek [-] , Š. Jareš [-] (46. P. Hobík [-] ) , P. Švarc [-] , M. Koštíř [-] (30. J. Vavřík [-] ) , J. Pavliš [-] (46. M. Neuhausel [-] ) , M. Jareš [-] , P. Rychtařík [-]

SK Rejšice
F. Roudnický [-] - M. Korejza [-] (62. F. Kořínek [-] ) , V. Pečínka [-] , M. Bým [-] , R. Kopecký [-] - L. Kučera [-] , M. Herman [-] (78. M. Maňas [-] ) , J. Zorkler [-] , M. Falta [-] , Z. Bělík [-] - D. Zikmunda [-] (70. B. Jaroš [-] )

ŽK: 81. M. Maňas .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Glogar Petr - PAUKNER Karel, ŠESTÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.