2:1
(2:1)
43. D. Hlava
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 10:15

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doksy těsně podlehly B-týmu SK Rakovník


Branky


37. T. Mates , 37. P. Faigl - 43. D. Hlava
0

Rakovník - Po prohraném zápase v Hostouni přivítala rakovnická rezerva na domácím hřišti Doksy, které v minulém kole jen těsně vyhrály v Lužné. Výhodu domácího prostředí Rakovník využil a radoval se ze třech bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky padaly v první půli

První náznak gólové situace přišla až ve 27. minutě, když Faigl po kličce pálil z hranice vápna do konstrukce Kierykovy brány. Sklenka o pár minut později vyzkoušel pozornost gólmana, který vytáhl na roh. Ve 38. minutě Sklenka skvělou nahrávkou vybídl Matese a ten přesně zakončil na zadní tyč - 1:0. Do poločasu Sklenka našel na vápně Faigla a ten krásnou střelou do šibenice navýšil vedení - 2:0. Do přestávky mohl zvýšit Krupička, ale střela směřovala pouze do nohou Kieryka. Závěr poločasu patřil hostům, ale Havelka pálil pouze nad Kabeleho. Poté Hlava vystihl špatnou rozehrávku od Beneše a šajtlí překonal domácího gólmana - 2:1. 

Domácí vedení udrželi

Ve druhém poločase byly Doksy aktivnějším týmem, domácí se soustředili na obranu. V 62. minutě Hamouz centroval na nabíhajícího Nováčka, který ve vzduchu trefil míč, ale Vincenc stál na správném místě a míč odkopl. Domácí si zkomplikovali situaci, když v 77. minutě Mates dostal druhou žlutou kartu a odebral se do kabin. Výhodu o jednoho hráče navíc Doksy nevyužily, střely Samka a Fereiry mířily jen mimo tyče. Tři minuty před koncem se Škvára dostal do zakončení, když míč prošel přes rakovnickou obranu, ale trefil jen nohy Kabeleho. 



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Petr Kýzl - hrající trenér: "Dnes nás čekalo těžké utkání a já jsem rád, že jsme ho zvládli. Přistoupili jsme k němu zodpovědně a plnili jsme téměř vše, co jsme si řekli. Proti Doksům cenné tři body."




Sestavy


SK Rakovník B
P. Kabele [-] - J. Sklenka [-] , P. Faigl [-] , M. Fojtík [-] , M. Krupička [-] , M. Tvrz [-] (58. P. Tvrz [-] ) , J. Čech [-] (89. P. Kýzl [-] ) , T. Mates [-] , R. Hamouz [-] (72. D. Titlbach [-] ) , P. Nováček [-] , M. Beneš [-]

SK Doksy
Z. Kieryk [-] - M. Böhm [-] , C. Fereira [-] , D. Hlava [-] , P. Junek [-] , M. Větrovec [-] , J. Škvára [-] , T. Vincenc [-] (81. K. Fišer [-] ) , M. Pleiner [-] (65. J. Kostka [-] ) , M. Samek [-] , O. Havelka [-] (46. R. Steckovič [-] )

ŽK: 16. M. Beneš , 56. M. Tvrz , 69. T. Mates , 79. P. Tvrz - 31. M. Pleiner , 84. M. Böhm . ČK: 77. T. Mates .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: Jarolímek Roman - DOUBRAVA Jakub, ŠESTÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.