Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:30

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jedomělice přejely Lužnou, Horák s Mrštinou dali po dvou brankách


Branky


0

Lužné se vstup do nejnižší krajské soutěže vůbec nepovedl. Na její konto se načítá jedna porážka za druhou. Smolná serie se nezastavila ani v osmém kole, kde si na nováčkovi 1.B třídy smlsly Jedomělice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otevřeli skóre už ve 4. minutě. Přízemní křížná přihrávka prošla před bránu, pohotovou střelu ještě vytěsnil bravurně hostující brankář Duda, ale na dorážku Kriváka už nestačil, 1:0. Za deset minut už to bylo o dvě branky, když po rohovém kopu proskákala tečovaná hlavička od Horáka až do sítě.

 

Brankovou smršť domácích odstartovala 42. minuta prvního poločasu. Na 3:0 upravil po nedotažené útočné akci hostů a následném brejku Jalaghonia. Nekoncentrace a školácká chyba v rozehrávce Lužné darovala do poločasu domácím ještě další branku. Napadající útočníci v čele s Mrštinou dopravili pohodlně míč za záda Dudy, 4:0.

 

Pátá facka pro Luženské přišla hned po návratu z kabin. Křížnou střelou z hranice šestnáctky se prosadil Horák a připsal si už druhou branku v utkání.Na pověstného kanára bylo zaděláno v 57. minutě, kdy domácí poslali přesně načasovaný pas za hostující obranu, kde číhal nabíhající Mrština, 6:0.

 

Pověstného zpívajícího opeřence hosté přeci jen zahnali. Doslova za pět minut dvanáct se o čestný úspěch po rychlé akci z levé strany a dorážce na zadní tyči zasadil Bičík. Kosmetická korekce výsledku už ale na dalším přídělu pro nováčka soutěže nic nezměnila. Na první krajské body Sparta z Lužné stále čeká.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček (trenér): Po předchozích výkonech to byl černý den. Špatný začátek a tragické minuty před a hned po poločasu.



Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
D. Borský [-] - - V. Jalaghonia [-] (59. J. Pospíšil [-] ) , M. Janda [-] (46. V. Kolbuch [-] ) , R. Nedvěd [-] , V. Hora [-] , P. Krivák [-] , P. Kubenka [-] , T. Henlín [-] (46. J. Charvát [-] ) , B. Mrština [-] (63. J. Cimrman [-] ) , J. Horák [-] , M. Zahradník [-]

TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - J. Dolhý [-] , M. Rek [-] , J. Staněk [-] (46. A. Špička [-] ) , D. Kopernický [-] , J. Kolínský [-] - J. Špička [-] (82. P. Drenko [-] ) , S. Fronk [-] , R. Šnajdr [-] (74. P. Bičík [-] ) , A. Mašek [-] (82. J. Grill [-] ) - P. Mezei [-] (46. R. Grill [-] )

Počet diváků: 77. Rozhodčí: Nehasil Karel - KUBEČKA Pavel, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.