M. Rek 83.
1:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Okresní derby pro rezervu Tatranu


Branky


83. M. Rek - 20. K. Omovie , 47. K. Omovie , 78. A. Vrána , 81. T. Rossmann , 87. A. Vrána
0

Lužná - První kolo derby s rezervou SKR, poslední podzimní kolo pro změnu s B-týmem Tatranu. Bohužel pro Lužnou ani tohle derby nebylo vítězným, a tak čekání na premiérové body stále pokračuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Tatranu vyjádřena jedním gólem

Od úvodního hvizdu byli hosté fotbalovějším týmem. Hned po minutě propadl centr ke Kingsley Omoviemu, který to nečekal, a tak zakončil nepřesně. V dalších minutách to byl boj hostů s vlastní koncovkou. Kingsley Omovie zahodil dvě tutové šanci, Rossmann poslal penaltu do tyče. Neuspěl ani Tauš, který byl sám před brankářem Rácem, ale při snaze jej obstřelit netrefil branku.

 

Domácí zahrozili pouze ze standardních situací. Po jedné z nich řešil závar odkopem z brankové čáry Jiřík. Jediný gól prvního poločasu padl v 19', kdy obraně utekl Tauš. Předložil míč Kingsley Omoviemu, který ve skluzu dotlačil míč do sítě. Domácí reklamovali, že hostující útočník vleže zasáhl míč i rukou, ale rozhodčí byli jiného názoru – 0:1.

Lužná jen snížila

Vstup do druhé části se hostům povedl. Hned po minutě se Kingsley Omovie obtočil kolem Reka a šajtlí obstřelil vyběhnuvšího Ráce – 0:2. V dalších minutách následovaly šance Tatranu, ale koncovka opět nebyla nejlepší. Postupně neuspěli F. Skoupý, Tauš, M. Kučera nebo Čermák. Dvacet minut před koncem přišel na hřiště Vrána, který po dvou minutách dostal na levé straně míč do běhu. Vnikl do vápna a s pomocí zadní tyče dostal křížnou střelu do branky – 0:3.

 

Za tři minuty přišla podobná situace, jen s tím rozdílem, že byla z pravé strany a křížnou střelou s pomocí tyče skóroval Rossmann – 0:4. Za tohoto stavu se prosadili domácí. Ambrůžek poslal prudký míč od rohového praporku k zadní tyči, kam si naskočil Rek a nechytatelnou hlavičkou připravil Tůmu o čisté konto – 1:4. Poslední slovo ale měli hosté. Před vápnem byl faulován Kingsley Omovie. K trestnému kopu se postavil Vrána a prudkou střelou překvapil Ráce na jeho stranu – 1:5.

 

Na zápase fotil David Svoboda, jehož fotky najdete v galerii.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček - trenér: "Bohužel výsledek je takový jako v úvodu sezóny. Měli jsme představu, že se nám podaří si vytvořit více brankových příležitostí, ale ve skutečnosti jsme branku Tatranu ohrozili pouze po standardních situacích. Soupeř poslal do Lužné zkušený tým, který byl pro nás těžkým oříškem."

TJ Tatran Rakovník B
Václav Eck, trenér: "Výsledku odpovídá průběh zápasu. Díky tomu, že přijeli kluci z áčka, tak byla herní kvalita na naší straně a nakonec se tito hráči postarali o všechny góly. Tak by to asi mělo vypadat, že když přijedou kluci z áčka, tak by měli být v této soutěži vidět a měli by být rozdíloví. I když to byli jen náhradníci a měli určitou porci zápasu v Hrobcích v nohách. Jinak o výsledku jsme mohli rozhodnout již v prvním poločase. O přestávku jsem kluky nabádal, aby byli trpěliví, že Lužná určitě půjde za vyrovnáním, a ukáží se nám okýnka v její obraně, což se potvrdilo."



Sestavy


TJ Sparta Lužná
L. Rác [-] - A. Mašek [-] , J. Špička [-] (79. J. Staněk [-] ) , R. Šnajdr [-] , P. Ambrůžek [-] , J. Vejvoda [-] , A. Špička [-] (68. J. Polanský [-] ) , P. Drenko [-] (68. R. Grill [-] ) , M. Rek [-] , J. Kolínský [-] , D. Kopernický [-]

TJ Tatran Rakovník B
J. Tůma [-] - T. Rothe [-] (79. L. Skoupý [-] ) , K. Omovie [-] (86. E. Pšenička [-] ) , T. Rossmann [-] (83. M. Špidra [-] ) , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , M. Kučera [-] , F. Skoupý [-] , M. Tauš [-] (71. A. Vrána [-] ) , A. Andrt [-] , J. Jiřík [-]

ŽK: 37. A. Špička , 86. P. Ambrůžek - 52. A. Andrt .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Slepička Milan - GERHARDT Jiří, BOHATÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.