Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlízov si na závěr podzimu hladce poradil s Bečváry


Branky


0

Fotbalisté Hlízova se v sobotu představili naposledy během podzimu na domácím hřišti. V zápase 12. kola PRODIET I.B třídy přivítali Bečváry. Hned od úvodu zápasu začal Hlízov směřovat za třemi body, které také nakonec získal, a to po vítězství 6:0. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tak, jak Hlízovu nevycházely vstupy do zápasů, tak tentokrát již v 11. minutě vedl 2:0. Nejprve se po centru Navrátila trefil hlavou Křelina a o minutu později prostrčil Kvíčala mezi obránci míč Hanušovi, který byl neomylný. Třetí gól přidal Hlízov po přestávce, a to hned ve 47. minutě, kdy špatnou přihrávku hostí vystihl Maxa, obešel vyběhnuvšího brankáře a z hranice vápna poslal míč do prázdné branky. V 68. minutě si na trestný kop Linharta naskočil Šmidrkal a svou hlavičkou vymetl šibenici - 4:0. Tentýž hráč o deset minut později zatáhl míč po pravé straně hřiště, přihrál do vápna Maxovi a ten popáté rozvlnil síť za hostujícím brankářem. Konečnou podobu skóre dal po dalším úniku Šmidrkala střelou pod břevno Kvíčala. 

Zdroj: http://www.fotbalhlizov.cz



Ohlasy k zápasu


FOTBAL Hlízov
David Linhart (trenér): Zápas se mi hodnotí dobře. Kromě hluché dvacetiminutovky po našich dvou vstřelených gólech jsme měli celý zápas pod kontrolou. Byli jsme jednoznačně lepší a konečně se nám podařilo nastřílet góly po pěkných akcích ze stran. Všichni hráči odvedli maximum. Nastartovali jsme se důležitou výhrou nad Čáslaví B a pokračujeme nadále na vítězné vlně. Chtěl bych pochválit všechny hráče, kteří do zápasu zasáhli, protože odvedli svou práci. Někteří i něco navíc, jako třeba Maxa, který hraje poslední dobou opravdu dobře. Nyní pojedeme vyhrát i poslední zápas do Tupadel, kde chceme udržet podzimní sérii bez porážky.




Sestavy


FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] (73. J. Kašpar [-] ) - D. Linhart [-] , P. Holík [-] , O. Tomíšek [-] (82. Z. Čáp [-] ) , J. Navrátil [-] , J. Hanuš [-] (72. J. Židík [-] ) - M. Výborný [-] , F. Kvíčala [-] , P. Růžička [-] - V. Maxa [-] , L. Křelina [-] (66. J. Šmidrkal [-] )

SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Čáslava [-] , O. Holub [-] , J. Uher [-] , M. Slezák [-] - V. Kšírl [-] (76. J. Kšírl [-] ) , P. Kuba [-] , J. Dědek [-] , P. Jahoda [-] - M. Černý [-] , J. Vanta [-] (63. L. Skočdopole [-] )

ŽK: 45. D. Linhart - 76. J. Uher .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: GERHARDT Jiří - SANDEV Patrik, HÁJEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.