Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 14:00

4.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Běrunice zachránily bod v poslední minutě


Branky


0

Běrunicím se v úvodu sezóny příliš nedaří, a tak jely na semické hřiště jako tým, který mohl jen překvapit. To se jim nakonec vyválčenou remízou povedlo - i když na ni dosáhly až šťastným gólem z devadesáté minuty!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod se vydařil hostím

Do utkání vstoupili domácí v silné sestavě, ale před nepříliš početnou návštěvou. V úvodu se lépe prezentovali fotbalisté z Běrunic, kteří přicestovali bez hráčů na střídání. Vytvořili si mírnou převahu a dokázali držet míč na soupeřově polovině. Dostat se do vápna a ke střele byl však oříšek - stoperská dvojice domácích pracovala výborně.
Diváci tak dlouho čekali na první střelu zápasu. Ta sice nezasáhla cíl, druhá už ale ano. Po čtvrthodině hry musel mladičký gólman Plaček lovit míč ze sítě poté, co Běrunice krásně zvládly přechod do protiútoku, na jehož konci stál Pavel Náhlík. Ten Plačka elegantně obstřelil.
Po inkasované brance se domácí vzchopili a obraz hry se srovnal. Berunice ztratily koncentraci, a to se jim vymstilo. Ke konci poločasu totiž skóre srovnal záložník Havránek, a tak šla do kabin obě mužstva ve stejné situaci.

Štěstěna nestála na Plačkově straně

Do druhé půle domácí prostřídali, na hřiště se dostal i patnáctiletý Procházka. Oba týmy nadále hrály vyrovnaný fotbal a zdálo se, že utkání nebude mít vítěze. V polovině druhého dějství však šli domácí do vedení brankou Martina Bubeníka a brzy mohli svému soupeři utéct na rozdíl dvou gólů - pokutový kop však neproměnili.
Běrunice se tak nevzdávaly a aktivně se snažily o vyrovnání, aniž by přespříliš otevíraly obranu. Chrastný musel také  několikrát dobře zasáhnout, svůj tým však podržel. Spoluhráči se mu nakonec odvděčili vyrovnávací brankou, když v posledních vteřinách zařídil remízu Radek Černý. Centrovaný míč prolétl brankáři Plačkovi přímo mezi rukama a následně dopadl na hlavu Černého, který stál nestřežený před vyprázdněnou bránou.
Šťastnějším mužstvem jsou tak nakonec hosté, kteří si remízu vyválčili na poslední chvíli a i díky troše štěstí se můžou radovat z důležitého bodu.



Ohlasy k zápasu



Sokol Běrunice
Ondřej Vaňura: Remízu samozřejmě musíme brát všemi deseti, hlavně díky tomu, jak pozdě jsme ji vybojovali. Jinak však spokojení nejsme, rozhodně je na čem pracovat. Dvacet minut jsme hráli dobře a měli jsme nad soupeřem převahu, poté jsme se přestali koncentrovat. Naštěstí nás podržel brankář Chrastný a měli jsme asi i trochu toho pověstného fotbalového štěstíčka.



Sestavy


AFK Sokol Semice B
P. Plaček [-] - M. Parýzek [-] , J. Bošina [-] , L. Blažek [-] - P. Langer [-] - P. Hobík [-] (47. J. Procházka [-] ) , Š. Jareš [-] (68. A. Atamaniuk [-] ) , J. Havránek [-] (87. J. Blažek [-] ) , J. Pavliš [-] (46. M. Novák [-] ) , D. Houška [-] , M. Bubeník [-]

Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - M. Poláček [-] - P. Štěpán [-] , M. Chrastný [-] , P. Náhlík [-] , R. Černý [-] , L. Hála [-] , T. Brzák [-] , M. Čížek [-] , P. Hála [-] , O. Vaňura [-]

ŽK: 45. J. Bošina , 80. M. Novák , 84. P. Langer - 29. K. Chrastný , 49. O. Vaňura , 84. P. Štěpán .
Hráči zápasu: K. Chrastný .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Bureš Jaroslav - ČEMUS Daniel, RYBÁŘ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.