0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Městec vyhrál derby v Běrunicích


Branky


1

Přes obecně známé tvrzení, že derby nemívají favorita, by si na Běrunice proti suverénnímu lídrovi tabulky z Městce pravděpodobně vsadil jen málokdo. Papírové předpoklady se sice opravdu naplnily, ale nešlo o žádný suverénní výsledek, hosté zvítězili 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velenský dal gól do šatny

Suverénnímu lídrovi tabulky, Městci Králové, se v derby na hřišti Běrunic dlouhodobě příliš nedaří, a tak jel k zápasu s pokorou.

Domácí se opravdu neprezentovali špatně, hráli hodně bojovně a do všech soubojů chodili naplno, a tak nedovolili Městci jeho obvyklé dlouhé kombinace. Utkání tak bylo spíše o fyzických atributech jednotlivých hráčů než o spolupráci a taktizování uvnitř mužstev.

Běrunice si dokázaly vytvářet náznaky šancí, pro dlouhé nákopy si však úspěšně vybíhal sebejistý brankář Hampl. Do vápna se domácí střelci takřka nedostali. Ve vytváření šancí však nezaostali ani hosté a v samém závěru prvního poločasu se ujali vedení.

Krajní obránce Kafka dostal míč na levé křídlo, všem utekl a následně poslal míč do vápna tradičnímu střelci Velenskému  který se ani tentokrát nemýlil. Do kabin tak mohli jít spokojenější hosté.

Druhá půle byla vyrovnaná

O poločasové přestávce trenéři Mašinda a Švábenský nesáhli k žádnému střídání, ta přicházela až od padesáté minuty. Obraz hry během druhého dějství se značně podobal tomu z první půle, hra se nadále tvořila ve středu hřiště, kde se odehrávala většina soubojů.

Mužstva byla díky velké snaze a motivaci domácích zcela vyrovnaná a šance se objevovaly na obou stranách. Zápas tak byl alespoň napínavý až do posledního hvizdu, když už nebyl příliš koukatelný.

Další branka však již nepadla, a tak si další tři body připsali hosté z Městce, kteří zatím míří mílovými kroky za postupem. Výrazně jim v tom dopomáhají i dnešní dva nejlepší hráči - brankář Hampl a stoper Blažek.

V příštím kole se představí před domácími diváky proti Městci, Běrunice se pak utkají s dalším silným soupeřem, když pojedou na kostomlatské hřiště, odkud se body vozí jen velmi těžko. 

 

 



Ohlasy k zápasu



Městec Králové
Milan Švábenský: Šlo o derby a navíc se nám v Běrunicích obvykle moc nedaří, před rokem jsme dokonce prohráli. Přistoupili jsme tak k zápasu s respektem, naštěstí se nám podařilo vyhrát. Utkání bylo ošklivé, plné soubojů a přinejmenším ve druhé půli úplně vyrovnané. O tři body jsme se museli obávat.



Sestavy


Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - M. Poláček [-] , P. Hála [-] , M. Čížek [-] , T. Brzák [-] - P. Náhlík [-] , L. Hála [-] , M. Černý [-] (88. D. Hála [-] ) , O. Vaňura [-] - M. Chrastný [-] , R. Černý [-] (50. P. Majer [-] ) -

Městec Králové
P. Hampl [-] - M. Hradečný [-] , L. Táborský [-] (68. L. Krejčí [-] ) , D. Vocásek [-] (88. J. Svěcený [-] ) , J. Blažek [-] - M. Tůma [-] , O. Černovský [-] , R. Kafka [-] - M. Velenský [-] , L. Kubelka [-] - O. Janouch [-]

Hráči zápasu: J. Blažek , P. Hampl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - BAMBAS Martin (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 10. 2017 21:26
video: https://youtu.be/qmeuACecUCA