1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí v závěru zápasu ztratilo vedení a podlehlo Lázním Bělohrad


Branky


0

Fotbalisté Vrchlabí si v zápase s Lázněmi Bělohrad vytvořili řadu šancí, většina z nich však nebyla využita, dokonce i pokutový kop. V poslední desetiminutovce se naopak začali prosazovat hosté, kteří otočili zápas na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu svůj útočný potenciál ukazovaly Lázně Bělohrad, které neznačily několik náběhů do vápna soupeře. Poté Vrchlabí zahrozilo pomocí několika rohových kopů. Na první branku zápasu se čekalo do dvacáté minuty. Vrchlabský Milan Tomčík se dostal do pravé straně do vápna soupeře, obešel gólmana Galla a posla svůj tým do vedení. 24:00

Na nedostatek šancí si Vrchlabští nemohli stěžovat. Do nebezpečných situací před soupeřovou bránou se dostávali zejména díky centrům, v zakončení však domácím scházela větší přesnost a klid. Příkladem za všechny je situace z pětadvacáté minuty. Centrovaný balon se v pokutovém území snesl k úplně volnému hráči Vrchlabí, ten ale nezamířil vůbec přesně a z bezprostřední blízkosti minul bělohradskou bránu.

Ve druhém poločase mělo Vrchlabí další stoprocentní šanci na navýšení skóre – v šedesáté sedmé minutě měli domácí k dispozici pokutový kop, ani ten ale nedokázali proměnit. Tato zahozená šance je mohla začít mrzet v závěru zápasu.

V jednaosmdesáté minutě si centrovaný balon našel Petr Kazda. Přestože ani zakončení kapitána hostů nebylo úplně dokonalé – Kazda na míč naskakoval hlavou, ale zasáhl jej kolenem – balon dopravil do sítě a vyrovnal na 1:1. O šest minut později hosté zaskočili soupeře podruhé, do gólového zakončení se totiž dostal Jakub Hrnčíř. Lázně Bělohrad tak v závěru dokázali otočit skóre na svoji stranu a vybojovali vítězství.



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Roman Fictum - vedoucí mužstva FC Vrchlabí: Na začátku zápasu jsme přežili hostující desetiminutovku, kdy jsme byli trochu pod tlakem. Pak jsme hru vyrovnali, začali se prosazovat a ve dvacáté minutě se ujali vedení. Toto vedení jsme stále drželi a mohli jsme ho i zvýšit z pokutového kopu, ale ten jsme bohužel neproměnili, což se nám stalo osudným. Ke konci zápasu jsme se opět dopustili chyb v bránící činnosti a soupeř nás za ně nekompromisně potrestal a otočil vítězství na svou stranu.




Sestavy


FC Vrchlabí
P. Hladík [-] - M. Tomčík [-] , P. Žďárský [-] , P. Kraus [-] , O. Matěják [-] , M. Stránský [-] (79. M. Hradecký [-] ) , J. Fink [-] , Z. Kout [-] , Š. Hančovský [-] , L. Mejsnar [-] , L. Hawel [-]

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - T. Berger [-] (75. R. Suchánek [-] ) , P. Topič [-] , J. Odvárko [-] (75. R. Šorm [-] ) , J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] , T. Rejman [-] , T. Blažek [-] (20. J. Hrnčíř [-] ) , D. Malý [-]

ŽK: 35. M. Stránský , 78. L. Mejsnar .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Kánská Blažena - VOJTĚCH Lukáš, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.