3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov díky dobrému vstupu do obou poločasů porazil Černilov


Branky


0

Po čtyřech úvodních výhrách našli fotbalisté Černilova přemožitele. Broumovští v obou poločasech těžili z dobrých úvodních minut, a proto zvítězili 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se bez zbytečných prodlev dostal do tempa. Do prvního náznaku šance se dostal domácí Ervin Wilke, v rozhodující moment jej ale obrana Černilova připravila o balon. Skóre se poprvé měnilo už v sedmé minutě. Broumovský David Svoboda viděl, že černilovský gólman Lukáš Voltr se nachází daleko od své branky, chytrým lobem jej překonal a otevřel skóre zápasu.

Ve dvacáté minutě hry hrozil znovu David Svoboda, tentokrát ale rozvlnil pouze boční síť Voltrovy brány. Chvíli nato byli blízko vyrovnání hosté, z bezprostřední blízkosti ale trestuhodně přestřelili bránu. Po této akce se nicméně Černilov začal více dostávat do hry a ve zbytku poločasu převzal ofenzivní iniciativu. Svoji herní převahu ale hosté nedokázali přetavit v branku.

 

Broumovu se podobně jako v první části vydařil nástup do poločasu. V jednapadesáté minutě se ke střele napřáhl Jakub Šimon a jeho pokus i s přispěním teče jednoho z obránců Černilova skončil v síti. V šedesáté čtvrté minutě domácí vstřelili i třetí, rozhodující branku. Rychlou akci dotáhl do zdárného konce Ervin Wilke, který svojí přihrávkou vyzval ke skórování Davida Svobodu. Broumov tak v poklidu dovedl zápas do vítězného konce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér TJ Slovan Broumov: Začátek utkání jsme měli velmi dobrý a kvalitní, ale po naší vstřelené brance jsme polevili a nechali hrát hosty. Po změně stran jsme se opět probudili a šli do vedení o dvě branky. Jsme rádi za zasloužené vítězství.




Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - M. Gago [-] , J. Schubert [-] , D. Svoboda [-] , J. Šimon [-] , E. Wilke [-] , L. Hanzlík [-] (78. J. Lehotský [-] ) , T. Němeček [-] (71. L. Novák [-] ) , D. Panny [-] , M. Štejnar [-] (64. J. Michálek [-] ) , O. Gago [-] (84. M. Dostál [-] )

FK Černilov
L. Voltr [-] - O. Ridl [-] (74. P. Benák [-] ) , J. Hušek [-] , J. Hrubý [-] , V. Hrubý [-] , M. Šmied [-] (53. T. Markovič [-] ) , T. Matoušek [-] , T. Schwarzer [-] , M. Štěnička [-] , A. Roubal [-] , D. Zumr [-]

ŽK: 27. L. Hanzlík , 30. M. Štejnar , 36. J. Schubert .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Hron Miroslav - ŠOTEK Jan, KUČERA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.