2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostinné ve vyrovnaném zápase přehrálo Náchod


Branky


0

Fotbalisté Tatrnu dokázali být v utkání s Náchodem efektivnější v zakončení. Poprvé sice o vedení přišli, na jejich druhou trefu už ale B tým Náchoda odpovědět nedokázal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivněji vstoupili do zápasu náchodští fotbalisté, kteří se do nebezpečné šance dostali ve čtrnácté minutě. Jejich gólovou ránu ale zastavilo břevno domácí brány. S přibývajícím časem se hra vyrovnala a hrozit začalo i Hostinné. Poté, co náchodskou branku těsně minul Martin Jakoubek, orazítkoval brankovou konstrukci i Tomáš Valeš.

První branka zápasu padla až krátce před poločasem. Hostinné ve třicáté osmé minutě rozehrávalo rohový kop. Centrovaný balon Martina Jakoubka se snesl k Pavlu Šmucerovi, který dopravil míč do sítě.

Druhý poločas domácí otevřeli nadějnou šancí, jejich zakončení ale mířilo pouze do připraveného gólmana Romana Weissera. V padesáté osmé minutě se gólově prosadili i Náchodští. Střídající Michale Moravec se po pravé straně dostal na dostřel domácí brány a prudkou ranou propálil gólmana Josefa Horáka.

Po vstřelení vyrovnávací branky se Náchod tlačil do útoku ještě intenzivněji. Dvacet minut před koncem se však hosté nechali útočením unést natolik, že polevili v bránění. Dlouhý nákop brankáře Horáka, se snesl k Vojtěchu Vladekovi, jehož centr našel Tomáše Maličkého a ten přesným zakončením k tyči vrátil domácím vedení.

 

Ve zbývajících minutách měly šance na skórování obě mužstva, další branka ale nepadla. Tatran tak zvítězil nad Náchodem 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Zdeněk Macháček - vedoucí mužstva TJ Tatran Hostinné: Za občasného deště a na stále se horšícím terénu bylo k vidění utkání, kde bojovnost vítězila nad krásou. V první půli nejprve zněla na obou stranách hřiště konstrukce branky, před jejím koncem nás poslal do vedení Šmucer. Po hodině hosté zaslouženě vyrovnali, ale protože obě mužstva chtěla vyhrát, hrálo se nahoru - dolů. Branku se podařilo vsítit nám, když obrana hostů neuhlídala Maličkého, a tak si připisujeme důležité tři body.




Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - T. Maličký [-] (85. V. Purkert [-] ) , R. Kosina [-] (60. M. Brož [-] ) , V. Valášek [-] (65. J. Slavík [-] ) , P. Šmucer [-] , J. Marek [-] (37. L. Horák [-] ) , M. Jakoubek [-] , T. Valeš [-] , R. Polák [-] , L. Kracík [-] , D. Bartůněk [-] (55. V. Vladeka [-] )

FK Náchod B
R. Weisser [-] - A. Čisár [-] , P. Málek [-] (46. V. Výborný [-] ) , D. Schärfer [-] (36. M. Moravec [-] ) , M. Prokeš [-] , J. Vejprava [-] , A. Šesler [-] (46. F. Gois [-] ) , R. Pípek [-] , T. Vejprava [-] , T. Bareš [-] , J. Rorbach [-]

ŽK: 64. P. Šmucer , 74. T. Valeš , 88. M. Brož - 52. A. Čisár , 70. T. Vejprava .
Počet diváků: 104. Rozhodčí: Krucký Dušan - BAČO Ondřej, JANOTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.